Malin

Regn, regn, regn.. Ja så kan man väll sammanfatta dagens väder. Jag tycker själv att det har varit skönt att det har varit regn och mulet, för då har jag kunnat göra det jag har velat utan att känna att jag måste gå ut och gå i solen ( Jag vill absolut inte klaga på solen, men ibland är det skönt när det är mulet).

När jag kom hem från Simon i morse började jag plugga på högskoleprovet direkt. Jag satt någon timma innan jag och pappa åkte in till stan för att byta till sommardäck på ena bilen. När vi kom dit visade det sig att de var för slitna så pappa ville inte ta på dem utan han ska dit imorgon istället. Han var förresten där igår också, men när han stog och vänta fick han ett sms om att han var välkommen dit imorgon, så det var bara att ta sitt pick och pack och åka hem igen. Hoppas det går bra imorgon, tredje gången gillt.

När vi hade varit där åkte vi till farmor, farfar är på sjukhuset igen så vi åkte och hälsa på henne, det tycker hon är mysigt. Sedan åkte jag och pappa och åt på torp, jag åt tacos. Mums!

När jag kom hem pluggade jag lite på historia och skrev lite på projektarbetet. Fast det visar sig att Emma också skrivit på projektarbetet ^^ Bra kommunikation där :D Haha..

Klockan 16.00 åkte jag in till stan för att köra spinning med Madde. Det var inte den vanliga instruktören utan min favvis, Jens. Det var hur jobbigt som helst men det är gött nu när det är över.
 


Nu sitter jag och gosar i min OnePiece och tänker på min älskade farfar. Hoppas allt går bra för honom denna gången också.

Ha det bra, puss Malin

Malin

Hej :)
Bloggen har strulat så det senaste inlägget skrev jag igår men det kom idag.. Men det jag ska skriva nu hoppas jag kommer idag :)

Jag måste berätta världens roligaste grej! När jag och Simon skulle borsta tänderna igår kväll följde Maja (den dumma katten) med oss in på toaletten. Hon utforskade lite nya ställen där inne, typ duschen. Hon ställde sig i duschen och bara stod där. Vi kände ju oss liksom skyldiga till att sätta på vattnet, varför går man annars in i duschen? Hon tyckte inte det var så populärt för hon kasta sig ut och sprang ut i hallen och började slicka sig ren, medan jag och Simon gapskrattade med tandkräm i munnen ^^ Det var kul som bara tusan :D

Idag har jag vart hemma, pluggat inför högskoleprovet som är på lördag, ätit lasagne, kollat på tv, tagit en promenad med pappa och städat rummet. Ikväll ska jag åka till Simon igen, sista natten vi är själva innan hans familj kommer hem.

Hoppas din onsdag varit lika mysig som min :)
Puss & Kram Malin

Malin

Hallå i stugan!

Gud va härligt väder det är! Jag känner att våren verkligen är här nu. Snön som kom i söndags är redan borta, fast det åker förbi några isflak på havet utanför huset, men det gör inget :)

Idag har jag bråkat med Simons katt Maja som attakerade min tumme igår så att jag började blöda (!) och idag på mitt ben så att jag började blöda där också. Dumma Maja, jag hatar katter :( Som tur var träffade jag Madde förut och kunde berätta om mina aggressioner och eftersom hon har katt förstod hon precis vad jag menade.

Ja,  jag har alltså fikat med min underbara kompis Madde som jag är så glad att jag har. Jag tog en frappino och hon tog en iste på expressohouse. Det var härligt att få prata av sig lite :)

Jag har även varit på torp med mamma, jag köpte en bh, ett urgulligt nattlinne, en vårjacka och en födelsedagspresent till Madde (som fyllde i oktober, men bättre sent än aldrig). Sedan när jag var med Madde lunkade vi runt i olika affärer och då köpte jag en jättefin klänning och så köpte jag en linjal, stiftpenna och stift som jag ska ha på högskoleprovet på lördag.

När jag kom hem tog jag och pappa en promenad i solen och nu ska jag åka hem till Simon och laga någon god mat. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än men vi hittar nog på nått. (Jag ska låsa in Maja i hallen eller på toaletten för hon är dum)

Ha det jättebra i vårsolen så hörs vi imorgon :)
Puss & Kram Malin


Malin :)

Heej! Förlåt för vi varit så off i helgen. Vi har haft fullt upp. Så här kommer en update av Malin.

Lördag: Jag pluggade och så efter att jag skrivit på bloggen. På kvällen skulle ju Frida komma eftersom jag var ensam hemma. När hon plingade på vid kvart i 8 tittade två andra ansikten fram bakom dörren, Madde och Sara. Så himla söta som överraskar mig! :D De hade med sig en morotskaka eftersom jag har känt mig lite krasslig. Vi kollade på Vem kan slå en femteklassare och släckte ner eftersom det var earth hour. Sedan spelade vi spel och kollade på pearl harbour. Simon kom också förresten. Vi somnade vid tre- halv 4.



Söndag: Jag och Simon vaknade ganska sent med tankte på att vi ändrat klockan och varit uppe så sent. Jag blev stressad för jag skulle hinna med så mycket. Jag pluggade och höll på för klockan sex var det dags för våffelparty hos Pernilla Lööw. Det var supermysigt och jätteroligt! Tack så mycket för att vi fick komma!
När jag kom hem hämtade jag bara några saker och åkte hem till Simon där jag sov. Hans familj är i fjällen så  vi har hela huset för oss själva tills på torsdag.



Måndag: Vaknade hos Simon som hade åkt till skolan. När jag gick upp kom Simons katt Maja och var jättegosig av sig. Lite jobbigt efter en stund, men det var skönt att ha någon där :) Idag var jag i skolan för att göra ett prov i religion, sedan åkte jag hem och rev ur hela min garderob för nu är det dagt för att vårstäda den. Klockan fem var det tid för träning med Madde och Tessa och nu sitter jag här och ska snart åka hem till Simon.

Ha det toppen!
Puss Malin

Malin

Hej på er!

Vilken härlig vårdag det är idag! Havet glittrar och solen lyser, därför bestämde jag mig för att ta en promenad. Det var härligt. Idag har jag städat mitt rum också, och jag fick hjälp av Rumba, så det gick snabbt och lätt :D



Jag såg även att Simons annons om uthyrning av vattenskoter, var med i "det här händer på Bokenäset". Jättekul eftersom jag hjälpte honom med det och vi har väntat i flera veckor på att den ska dyka upp. Om ni vill hyra en vattenskoter är det bara att höra av sig :D



Lasagnen blev helt underbar igår :D Jag åt tills jag knappt kunde stå upp. Mums! Jag och Simon åkte hem till honom efter maten och satt och prata med hans mamma och syster hela kvällen.



Idag ska jag plugga religion och kolla lite på gamla högskoleprov. Tror kanske jag tar en till promenad lite senare. Och ikväll kommer Frida och hälsar på.

Ha det bra så länge!
Puss Malin


Malin

Hejsan ! :)

Idag känner jag mig krasslig, jag har feber, lite ont i halsen och är snuvig. Men trots detta gick jag ut och filmade lite till min och Emmas film vi gör i multimedian. Jag filmade lite av varje, lite båtar, bilar, vågor, spindlar och fåglar. Så nu känner jag att jag har gjort mitt för idag. Tror jag ska lägga mig i soffan och kolla på dh.

Ikväll kommer Simon hit och mamma ska laga min favoriträtt, tacolasagne. Det borde alla smaka på! Ikväll blir det alltså mys med familjen och Simon.



Hoppas du också har en mysig fredag. Puss Malin


Malin

Hejsan!

Det gick, jag pluggade faktiskt igår efter jag bloggat klart! Det kändes riktigt bra faktiskt. När mamma kom hem gjorde hon en smoothi, eller smoofi som pappa kallar det, till mig som var jättegod! :D



Idag har jag varit i skolan. Jag och Emma var jätteduktiga, vi har filmat lite olika scener till våran treminutersfilm och även gjort ett storyboard! :D Eftersom vi hann med så mycket belönade vi oss själva med att åka hem en timma tidigare. Så nu sitter jag här hemma och äter mat som jag har lagat helt själv (!). När jag åkte hem gick jag av bussen på samma ställe som alltid, men jag tog en annan väg hem, jag gick nere vid vattnet och när jag skulle gå upp för stentrapporna till vårt hus såg jag två myror!! Vårtecken eller vad? :D Och när jag nästan var uppe för alla trappor såg jag att det börjar komma lite krokus i vårat lilla land eller vad det heter. Också väldigt vårigt.

Idag skulle jag egentligen på spinning, men jag är snuvig och hade ont i halsen igår, i natt och i morse så jag hoppar det idag och kör gärnet imorgon istället!

Här har ni vad jag äter just nu, mycket gott !



Ha det bra! Puss Malin

Malin

Hallå där ! :)

Jag måste verkligen ta tag i pluggandet! Idag när jag kom hem från skolan, halv 11, la jag mig direkt i soffan och kollade på dh. Och sen kom Simon som var ledig idag och så låg vi och kollade på det. Och sen åkte han en stund, kom tillbaka så vi åt tillsammans, kollade på dh, sen åkte han igen.. Och vad gör jag då? Jo, går ner och kollar på OC.. Är jag dum eller ? Jag bestämde mig iaf för att ta av mig min mysiga onepiece, för jag tror det är den som gör att jag inte pluggar, och ta en dusch och sen börja plugga. Nu är de två första punkterna gjorda, men nu sitter jag här..

Nu ska jag plugga!!! Lite religion och nått mer kanske? Får börja lite lugnt, kan kanske ta en paus på 40 minuter och kolla på ett avsnitt av dh.. fast boxen ligger i mitt rum och jag är uppe :o Tror inte jag orkar gå ner.. Va bra! Då får jag plugga istället! :D

Återkommer sen hur det har gått!

Kramar Malin

Madde :)

Hejhopp i lingonskogen! :D

Älskar att dagen startade med att jag försover mig.. vaknade sisådär 20 minuter innan jag var tvungen att gå hemifrån till bussen. Men snabb som jag är så hann jag! Jobbdagen på Lejas var ganska lugn, jag gjorde lite av varje.

När jag slutade bytte jag snabbt om och tog mig en promenad i den härliga vårsolen till friskis för att där träffa Malin och Frida. Dagens pass var spinning och det var jättekul :) Hur jobbigt som helst, jag svettades typ ett vattenfall, men det var väldigt roligt!

Jag känner att spinningen har gjort sitt eftersom träningsverken och sömnen redan börjar krypa sig på, men jag ska ta och dricka en kopp te och titta på tv innan jag lägger mig.

Hoppas att vädret håller i sig i alla fall resten av veckan! :)

Puss och Kram / Madde

Malin

Hej! :D

Jag har precis kommit hem från en inte-så-jobbig skoldag. Började kvart i 11 och slutade tre timmar senare. Eftersom mamma slutar ungefär samma tid fick jag åka med henne hem om jag hjälpte henne att handla mat på maxi. Där träffade jag en gammal arbetsslamrat, Marcus :D Vi båda jobbade i vattenrutchen på hafsten för två somrarsen. Det var jättekul att prata med honom för vi har inte träffats sedan dess.

Just nu väntar jag på att min mat ska bli klar och om en halvtimma ska jag åka in till stan för att hämta Frida och så ska vi åka till friskis och träffa Madde och så ska vi köra ett spinningpass :D Äntligen fick jag med min lilla Frida :D

Ikväll är det mitt favvisprogram, desperate housewives. Det känns som om det är det enda jag pratar om här på bloggen ^^

Puss och kram / Malin


Malin

Hej! Nu har jag kommit hem från ett svettit träningspass med Madde. Herre gud va jobbigt och svettit det blev. Det var jättemycket folk och väldigt varmt men eftersom det var Anjam som hade passet gick det bra ändå.
På väg hem från träningen stannade jag till hos söta Olivia för att hämta min kamera. Så här kommer lite bilder från i fredags

Jag när vi är hemma hos Madde Födelsedagsbarnet Söta Madelene 

Jag och Madde

Ha en mysig måndagkväll :) puss Malin !


Malin

Igår kväll kom Frida och Oskar hit för att lämna min desperate housewives säsong 4 som Frida fick låna när hon var sjuk. Jag har faktiskt saknat den lite ^^. Jag fick även en liten godisask där det stog Bästa Kompis :D Hon är så söt min Frida.



Jag lämnade min kamera hemma hos olivia i fredags, tror jag ska hämta den idag när jag ska in och träna. Har några roliga bilder där och jag har bestämt mig för att jag ska bli duktigare på att ta kort så jag inte behöver hämta bilder från internet.

Nu ska jag plugga! Vi hörs sen.
Puss

Malin

Jag har jätteont i ryggen och nacken! Det är visst inte så bra att sitta vid datorn hela dagen..
Nu är jag i alla fall klar med min och Emmas hemsida och ni ska få ett smakprov på förstasidan! :D
Ikväll vill jag bara mysa. Simon kommer hit så det blir väll att kolla på någon film och äta popcorn (jag har blivit ett popcornfreak sedan i fredags...) och ligga i soffan med en gosig filt.

Imorgon har jag fått "ledigt" från min enda lektion. På lektionen skulle vi bara plugga inför provet och jag känner att jag lika gärna kan göra det hemma. Så slipper jag åka in till stan två gånger. För imorgon är det träning som gäller, jag har haft ett helguppehåll nu men imorgon ska jag köra ett Anjam-pass :D Det ska bli jättekul!



Vi hörs imorgon. Puss Malin

Madde!

Oj, nu var det väldigt längesen jag skrev. Men det blir väl så när man har fullt upp :P

Jaa, som Malin skrev så var det ju utgång i fredags och det var superkul! När Höga C stängde åkte ju Malin hem och då drog vi andra på efterfest vilket var kul det också. Vid 4-tiden tyckte vi att det var dags att gå hemåt och det slutade med att jag och Sara sov hos henne. Vi vaknade ungefär kl 12 på lördags-"morgonen" om man nu kan kalla det så :P Sen hämtade pappa upp oss och vi åkte en snabbis till torp och sen hem till mig, alltså till Sund.

Resten av dagen spenderade vi med att vara ute i det fina vädret, pussla, äta tacos och kolla på film, en mys-lördag alltså :)

Idag har det vart en slappardag, men sen blir det minsann träning tillsammans med storasyster!

Puss och Kram

Malin

Slutspurten är igång, nu håller jag nämligen på att göra klart min och emmas hemsida! Jag är helt klar med förstasidan och Malin-sidan. Nu är det bara Emma-sidan, sommar, vår, vinder, höst och projektarbete kvar ^^ Men jag har gjort någonting på varje sida så det ska nog gå bra. Jag har bestämt att jag ska vara klar idag!

Här är min och Emmas snygga banner!



Idag ska jag alltså bara sitta vid datan och jobba med projektarbetet. Jag måste spela in "Off the map" eftersom jag aldrig såg det i onsdags och idag hinner jag inte se det.. Och jag måste spela in one tree hill också.. Fast det är lite bra för då kan man spela över pausena!

Ha det toppen! Puss Malin


Malin

Hej igen!

I morse kände jag mig helt bra, pigg och kry, men när jag och Simon hade ätit frukost och gick ner till mitt rum igen somnade vi pladask och sov i över en timma.. Efter det har jag knappt orkat hålla mina ögon öppna.. Jag har vart  en zombie hela dagen.. Men nu har jag börjat vakna till, äntligen :D

Idag kollade jag klart på desperate housewives säsong 3 och den slutar så spännande, även fast jag vet vad som händer sen..

Nu måste jag i alla fall fortsätta med 4:an, men den har Frida så det får vi ta någon gång när jag har tid! :)

Ha en mysig lördagkväll! Puss Malin

Malin :D

Hallå där :D

Jag mår faktiskt bra idag, trots festandet igår :D Gårdagen var verkligen jätterolig ! :D
Den började med att jag åkte hem till Madde vid halv 6-6 och vi gjorde oss i ordning och flummade lite. Sedan åkte vi hem till födelsedagsbarnet på förfest :D
Vid halv 11 åkte vi ner till stan och var en sväng på cheerz och gick sen till höga C. Det var jätteroligt! Kvällen var superlyckad. Jag åkte hem tidigare än de andra, jag tycker att hela dagen efter blir konstig annars, man är inte i synk med någon eller något..

Idag lyser solen och jag ska nog ta en promenad sen :D

Vi hörs :D Puss

Malin :)

Jag vill börja med att säga GRATTIS till min älskade vän Olivia ! :D Ikväll blir det fest för hela köret :D

Herre gud säger jag bara.. Jag är helt slut i kroppen efter mitt och Maddes dubbelpass igår. Vi började med spinning, som jag inte kört sedan början av hösten, och sedan körde vi ett medelpass.. Jag var nära på att bryta ihop flera gånger :O Men vi kämpade efteråt var det väldigt skönt och jag är så stolt över att vi lyckades :D

Nu sitter jag här i vårt lilla "kontor" och tittar ut genom fönstret och vad ser jag? Jo, att det snöar.. Som tur är lägger sig inte så mycket här :) Och en annan sak jag ser är en vit boll uppe i ett litet träd. Pappa har lagt den där för att inte skator ska bygga bo ^^ Det ser lite kul ut :D

Hörs sen ! :D
Puss

MALIN :D

Hej :D

Solen skiner och jag sitter inne och pluggar.. Känns inte helt bra :( Men idag tänkte jag plugga så mycket som bara går ida så att jag kan plugga så lite som bara går imorgon :D För då ska jag bara tagga hela dagen! :D
Just nu sitter jag och ändrar storlek på massa bilder som ska vara på min och emmas hemsida :) Snart är jag klar med sommar :) Sen är det bara höst, vinter och vår kvar ^^ Vintern kommer helt klart bli bäst!

I eftermiddag ska jag åka in till stan och träffa Sara och Madde en sväng och sen ska jag och Madde på spinning. Det har jag inte tränat sen i våras tror jag :O Undra hur det kommer gå :)

Nu ska jag fortsätta greja med hemsidan :D
Ha det bra :D puss 

Madde :)

Tjolahopp!
Idag har det vart tempo hela dagen typ :P fast om jag tänker tillbaka vet jag inte riktigt vad jag har gjort :P
Jag vet i alla fall var jag har varit och det är på Lejas, där jag spenderar den största delen av min tid nuförtiden.

Jag gjorde morotskaka imorse...eller var det igår...? Eller gjorde jag morotskaka både igår och idag..? Haha jag är ganska virrig just nu, kan nog bero på att jag är trött tror jag. Varför jag är trött vet jag i alla fall och det är för att min katt väckte mig kl 6 imorse.... Kom och jamade och krafsade på min dörr och hoppades på att en pigg Madde skulle möta honom och ge honom massor med kärlek. Det blir inte alltid som man har tänkt sig kan jag säga dig kissen... Jag låg istället kvar och hoppades på att han skulle gå sin väg, men när han inte gjorde det blev jag tvungen att gå upp för att få tyst på kattskrället. Jag öppnade min dörr och gav honom en mördarblick som hette duga, han tittade då tillbaka på mig och jamade en gång och sen gick han iväg åt andra hållet. Jävla katt tänkte jag och la mig i sängen igen för att sova den timman det var kvar innan klockna ringde. Såklart kunde jag inte somna om förra sisådär 5 minuter innan klockan ringde, vilket ledde till att jag snoozade i en halvtimma.... jävla katt och jävla väckarklocka..



Nej men sen när jag äntligen kom upp, morgontrött som jag är, körde jag lillasyster till skolan och själv givk jag till Tessas jobb för att hämta min jobbskjorta. Sedan gick jag, i den galna kylan, bort till lejas för att inleda min jobbdag.

Den gick fort som vanligt, och vips var det dags att gå hem. Då hämtade jag lillasyster och tvingade henne att föja med och handla mat. När vi kom hem gjorde jag kycklinggryta-grej och ris som vi åt och det var gott :)

Hoppas att alla har en mysig onsdagskväll!

Pussochkram / Madde

Malin :)

Hej ! :D
Idag klockan 10.00 började min långhelg. Jag är ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag! :DHar dock ganska mycket att plugga på.. Men det är alltid skönt att vara ledig:) Nu hinner jag ju med att träna mer också..

Min dag har inte alls varit särskilt händelserik, jag åkte till skolan för att gå på en lektion, åkte hem till farmor och farfar en sväng, åkte hem, plugga, blev sur på mormor, mamma och sofie för att de inte svarade i telefonen när jag försökte ringa!! Och så blev jag sur på frysen för att jag inte hitta min lasagne jag skulle äta :( Så jag matstrejkade och åt flingor och mjölk till lunch!

Nu på eftermiddagen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, det var väldigt kallt så jag struntade i att gå ut på en promenad.. Jag bestämde mig för att lägga mig i sängen och kolla på tv:) Det blev private practise och OC och sen läste jag lite ur Victoria Beckhams självbiografi. OCh sist men inte minst kom Simon en sväng :) Vi gjorde typ ingenting ^^ Jo vi kollade på skidorna :D Gött med guld till Emil :D

Ikväll ska jag äta något gott tror jag, kanske ta lasagnen som gömde sig för mig förut :) Och så ska jag såklar kolla på Grey's! Som jag har längtat :D

Ha det bra :D puss

Madde :)

Hejhopp i lingonskogen! haha :)

Gårdagen bestod utav att min andra praktikvecka inleddes, vilket innebar att veckan blir full av bakning! :D Jag fick göra en banan-kola-paj och en morotskaka och lite annat. Igår eftermiddag blev det träning tillsammans med Malin!

Idag har jag fått göra panini, baka lite diverse kakor och servera mat. Tiden flög iväg även idag och helt plötsligt var klockan halv 4, den tiden då jag slutar. Då kom Tessa och vi satte oss och pratade tills Malin kom, för då vankades det fika :) Sen förde vinden oss till träningen och sedan hem.

När jag kom hem och packade upp min väska kom en ilning av skräck flygande genom kroppen, var är min jobbskjorta?! Jag fick småpanik i ungeför 5 sekunder innan jag kom på att jag hade glömt den i Tessas väska. Det blir bara att åka in tidigare till jobbet imorgon för att hämta den hos henne, och då kan jag ju passa på att ta med mig lillasyster i bilen eftersom hon ska till skolan vid den tiden.

Nej nu känner jag att sömnen börjar krypa sig på så det är väl dags att lägga sig snart :)

Puss&Kram / Madde

On my way !

Nu packar jag, kollar på OC som går i repris på femman och springer runt i huset.. Jag ska åka om fem minutr och ändå sitter jag här och skriver.. Inte bra..

Jag hade sovmorgon idag men jag gick upp ganska tidigt för att plugga på mitt och emmas projektarbete :) det blev bra, jag har kommit ganska långt på hemsidag. Sedan åkte jag till skolan och hade två lektioner, åkte till torp med mamma och hjälpte henne att handla :) Sen snabbt hem och äta och prata lite med mamma och nu är jag på språng igen :D Nu ska jag nämligen åka in till stan för att fika med Madde och eftersom vi fikar måste vi träna :D

Ikväll är det desperate housewives :D Det har jag längtat efter hur länge som helst och nu är det äntligen dags :D Så jag kommer sitta klistrad framför tv:n ikväll :D

Hoppas jag hinner skriva innan :D Nu ska jag åka om 2 minuter och väskan är fortfarande inte helt packad..


Malin !

Jag sitter här i mitt vardagsrum och kollar ut på havet och där ser jag att två fåglar är strandsatta på varsitt isflak som flyter runt brevid varandra, gulligt ! :D

Idag tog jag mig en sovmorgon till halv 10, sköönt :) Jag gick upp, mamma gjorde frukost till mig och sedan tog jag en lång härlig dusch och sedan satte jag mig vid datan för att plugga.. Vid kvart i 12 tog jag bilen till skolan för att ha en lektion i en timma :) På hemvägen svängde jag in på torp för att köpa mjölk till mamma och så passade jag på att köpa tidningen plaza till mig :) När jag kom hem stod maten klar på köksbordet så det var bara att hugga in :)

Lite senare ska jag åka in till stan igen för att träna med Madde, det blir ett medel med Anjam :D Det ser jag fram emot!!

P.s. Nu har fåglarna hoppat i vattnet och simmar mellan alla isflak tillsammans :D

Puss                                      Här ute simmar de, fast nu är det isflak som täcker vattnet till stor del


Malin :)

Min dag blev visst inte som jag hade tänkt.. Jag kom hem och börja plugga lite :) sen frågade Madde om jag ville hänga med till Torp och det säger man ju inte nej till :D För min del blev det ett billigt besök :)
När jag kom hem åt jag och mamma kyckling och ris, mums! :) Direkt efter det satte vi igång med plugget och höll på i någon timma.. Sedan tröttnade och bytte ut plugget mot One Tree Hill och Cougar Town :) När jag skulle fortsätta plugga kom pappa in och ville kolla på sprinten och det ville jag ju inte missa :) Så det blev inte mycket plugg idag, men jag hann ändå med det jag ville :)

Jag kan inte riktigt bestämma mig om vad jag ska kolla på för film ikväll; bröllopsfotografen, pretty woman eller män som hatar kvinnor.. Det blir tufft att välja sen :) Jag tänkte i alla fall unna mig lite smörpopcorn och sitta i min gosiga OnePiece oavsett vilken film det blir :D

Hörs imorgon :D Puss

Madde!!

Herregud! Är det någon mer än jag som inte tycker att det blev rätt finalist igår? Jaja, nu får vi ju bara hoppas på att vi kommer med i ESC iår...

Jag är i alla fall nyss hemkommen från Torp tillsammans med Malin. Efter mycket provande och tänkande kom jag hem med en väldigt snygg sportbh, den är nämligen turkos!! :D Jag är i väldigt stort behov av flera sportbh:ar eftersom mina gamla börjar bli väldigt slitna. Sen så har jag ju väldigt mycket tid över på eftermiddagrna under praktiken, för jag har ju inga läxor, så nuförtiden tränar jag ganska ofta vilket leder till mer användande av sprotbh:ar.

Jag kom även hem med ett par svarta, höga jeans med guldig dragkedja bak. Dom är helt underbara! Jag har ganska svårt att hitta snygga jeans som sitter riktigt bra, men dessa sitter som en smäck! :D

Senare i eftermiddag/kväll ska jag träna step, vilket ska bli riktigt kul med tanke på att jag inte har tränat det på  länge.

Hoppas alla får en fortsatt bra söndag!

Pussochkram!

Malin :)

Min lördag var så mysig! :D Jag gick upp, åt god frukost, gjorde det jag skulle (alltså plugga), åkte på schlagergympa med madde, vilket var jätteroligt :D Sedan åkte jag hem och somnade i soffan medans mamma gjorde tacolasagne :) På kvällen kom Frida och min faster för att äta och kolla på finalen av melodifestivalen. Jag och Frida hade på oss våra underbara OnePiece! :D Jag kan verkligen rekomendera alla att köpa en!

Nu sitter jag hemma i Simons säng och väntar på att han ska köra hem mig. Idag är det vilodag från träningen och det firar jag med plugg^^ Känns bra..

Puss och Kram / Malin


Madde :)

Dagen började ganska slappt med lång frukost framför tv:n. Sen när jag äntligen kom upp ur fotöljen bestämde jag mig för att städa mitt rum, vilket förresten behövdes :P Sen åkte jag och tränade tillsammans med Malin vilket var jättekul och gött.

Ikväll kommer Sara och Olivia hit för att titta på finalen av Melodifestivalen. Trevligt! :)
Dagens heta diskussion blir väl förmodligen vem det är som tar hem segern och får representera Sverige i ESC. Ja, vem kommer egentligen att vinna? Jag har ingen aning och jag vet inte om det spelar så stor roll för mig vem av artisterna som vinner, jag får bara sitta och hålla tummarna på att låten är bra.

Nej, nu tror jag att jag får ta mig ett powernap innan mina flickor kommer eftersom jag känner mig väldigt trött :P

Puss & Kram!


Malin :)

Hej och hå i stugan :D

Jag måste bara berätta hur skönt det är att vara ledig på fredagar, det är helt underbart! Jag njuter av varje sekund :D Idag tog jag mig en liten sovmorgon men vaknade vid 9 av att solen lyste rakt i ansiktet på mig "/ Men det gör ingenting för jag var ganska utvilad..
Idag har det varit en liten pappa dag, mamma har varit på spa så vi har varit ensamma hemma. Vi har lunchat tillsammans och på eftermiddagen tog vi oss en promenad i blåsten och gick sedan hem till pappas kompis Magnus. Där myste jag i deras sköna soffa med en se&hör.

Nu sitter jag i vår fårskinnsfåtölj och kollar på "på spåret" med mamma och pappa.

Ha en mysig kväll :)
Kramar

Madde!

Jag har idag avslutat min första vecka som praktikant på Lejas och har nu 5 veckor kvar. 5 veckor är en ganska lång tid, men eftersom att jag tycker att denna vecka har gått fort så kommer resten av tiden nog att flyga iväg.

Att praktisera på Lejas är helt underbart! Det är verkligen jättekul, mina arbetskamrater är supertrevliga och jag får dagligen göra något som jag älskar, nämligen att baka! Jag har under veckan fått göra bland annat kladdkaka, Holländsk kolapaj, Havrekakor och mycket annat gott.

Muffins!

Tack för en väldigt bra start på min praktik!

Puss och Kram!


Välkommen!

Anders och Herman har äntligen hittat hit för att förgylla din vardag!

Vi skapade denna bloggen för att få prata av oss om allt mellan himmel och jord.
Vi kommer att dela med oss av vardagen, drömmar och såklart galna utekvällar :D

Nu sitter vi i Maddes rum och filurar lite i väntan på träningen :D
Vi lyssnar även på världens mysigaste låt, teddybjörnen Fredriksson med September.

Hoppas att alla har en underbar torsdag, trots regnet.. :)

Hejsvej leverpastej!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu