Malin

Hejsan!

Det gick, jag pluggade faktiskt igår efter jag bloggat klart! Det kändes riktigt bra faktiskt. När mamma kom hem gjorde hon en smoothi, eller smoofi som pappa kallar det, till mig som var jättegod! :D



Idag har jag varit i skolan. Jag och Emma var jätteduktiga, vi har filmat lite olika scener till våran treminutersfilm och även gjort ett storyboard! :D Eftersom vi hann med så mycket belönade vi oss själva med att åka hem en timma tidigare. Så nu sitter jag här hemma och äter mat som jag har lagat helt själv (!). När jag åkte hem gick jag av bussen på samma ställe som alltid, men jag tog en annan väg hem, jag gick nere vid vattnet och när jag skulle gå upp för stentrapporna till vårt hus såg jag två myror!! Vårtecken eller vad? :D Och när jag nästan var uppe för alla trappor såg jag att det börjar komma lite krokus i vårat lilla land eller vad det heter. Också väldigt vårigt.

Idag skulle jag egentligen på spinning, men jag är snuvig och hade ont i halsen igår, i natt och i morse så jag hoppar det idag och kör gärnet imorgon istället!

Här har ni vad jag äter just nu, mycket gott !



Ha det bra! Puss Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu