Mitt nya hem?

Hej! Istället för att sova igår eftermiddag drog jag och träna.. Herre gud va jobbigt det var! Men det är så roligt och väldigt skönt efter, så det är värt det!

Idag gick jag upp halv 7 för att en och en halv timma senare sitta på tåget påväg till Karlstad. När jag kom upp åkte jag och Sofie till Ikea direkt och var där från 10 till 2.. Gud vad jag älskar Ikea! Jag skulle lätt kunna flytta in där. Jag hitta en liten "lägenhet" som jag blev förälskad i.. Lite senare åkte vi hem till Sofie och jag börja planera hur de ska ha det i deras nya lägenhet. Jag ritade på väggar och grejor för att Carl sedan skulle hänga upp tavlor och hyllor.

Vi har även varit hos Carls kompis och ätit, hängt upp alla grejer jag ville och sedan har vi kollat på tv och så.

Nu ska jag snart sova och imorgon tänkte jag ta sovmorgon!!

Vi hörs nog imorgon, om jag inte kommer hem för sent :)

Puss Malin

sommarlovet är över

Hej! Nu är mitt sommarlov från bloggen slut. Nu ska jag bli mycket bättre på att uppdatera!
I fredags bloggade ju Madde och sa att vi skulle baka en god grej.. och detvblev hur gott som helst! Det är nog det godaste jag någonsin gjort. På fedagskvällen var jag hemma med mamma, pappa och simon och kolla på tv. I lördags jobbade jag, var vid farfars grav med farmor, var på torp med mamma, hem och göra ett scrapbookningkort, middag på butlers med simon, hyrde 3 filmer och åkte hem till mig och hade filmkväll :)  I söndags åkte jag med simon och hans familj till ed och plocka kantareller. Det blev en heldag. På kvällen rensade vi och kollade klart på en film.
Igår, måndsag, var jag på torp med madde, åt lunch med farmor, åkte till farfars grav, kolla på tv, var i henån och hämta simons skoter, åkte hem och åt, åkte in och träna och åkte till sist hen till simon och sov.
Idag har jag varit på um och fått fler piller, gick på bandet på gymmet, var på ett yogapass, klippte mig, hem till farmor och åt, ut till maxi med farmor och mamma och handla och nu är jag hemma och har precis gjort en smoothie. Tror jag ska sova lite nu (a) har varit igång sedan halv  7.
vi hörs morgon :)
ha det bra! Puss Malin

Äntligen helg!

Goddagens!

För en gångs skull är jag ledig denna helgen vilket känns riktigt skönt! Fredagsmorgonen inledde jag med en dusch och sen packade jag inför mina äventyr i helgen. När jag kände mig redo åkte jag till Coop på Torp för att inhandla lita saker innan jag åkte vidare till Malin.

Just nu sitter jag här hos Malin, hon är och möter sin farmors vänninor som behövde vägbeskrivning hem till Malins farmor och självklart ställer man upp! :) Jag stannade här hemma för vi håller nämligen på att baka. Det vi bakar är en banan och kolapaj, fast med hallon istället för banan. Kruxet med denna är att man ska koka en burk med kondenserad mjölk i sisådär 3 timmar, så jag sitter här och håller koll på att den inte kokar över eller något sånt.

När Malin kommer tillbaka ska vi titta på film och det blir min älsklingsfilm, Trassel. Den är så himla mysig tycker jag! :) Förhoppninsvis slutar filmen i lagom tid tills mjölken är färdigkokad och då ska vi bara spola burken med kallt vatten ett tag och sen gör vi klart pajen. Efter det kommer det viktigaste och det är att äta den! :)

När jag och Malin har myst klart ska jag dra vidare till Vänersborg där Sandra väntar snällt. Vi ska förbereda inför morgondagens kräftskiva och förmodligen bara mysa oss. Som sagt blir det kräftskiva på lördag vilket vi kombinerar med Sandras pojkväns födelsedag, det ska bli riktigt mysigt!

Söndagen kommer att bestå av ännu mera bilfärd, men denna gången från Vänersborg till Uddevalla för Sara, som flyttade till Kristinehamn förre helgen, kommer hem! Vi ska i princip utvärdera hur veckan har varit och bara umgås eftersom vi inte kommer att ses så ofta nu framöver.

Hoppas att alla får en underbar helg!
Puss och Kram Madde

Födelsedagskalas & Lysekil

Hej min vän.
Nu har det gått ytterligare två dagar sedag jag skrev. Igår jobbade jag från halv 8 till halv tre. Och vi hade verkligen ingenting att göra. Så himla tråkigt. Men som tur var jobbade jag med Josefin som är så himla snäll och rolig!
På eftermiddagen var min familj och pappas bror och hans fru hemma hos farmor. Farmor fyllde nämligen 85 och ville då bjuda på lite middag och efterrätt. Det var mysigt!

Idag åkte jag till jobbet klockan kvart över sju.. Jag satte igång och baka och gjorde klart allt till 8 när vi öppnar. Men det var ingen som kom då, så jag börja städa och greja och första kunden kom vid halv 9. Det har jag aldrig varit med om.. Jag tror jag hade sammanlagt 10 kunder idag och jag fick inte ens ihop en tusenlapp idag. Dock sk
lutade jag klockan 12, men ändå!!

Jaja, efter jobbet åkte jag, mamma och farmor till Lysekil och hälsa på mormor i hennes lilla lägenhet. Fösrt var vi ute och åt (havetshus) och sedan åkte vi till mormors lägenhet och satt och prata. Jag och mamma gick ut en sväng på stan och shoppa lite. Sedan gick vi tillbaka och då fick vi kaka och paj. Smarrit!!
Snart ska jag och mamma (och pappa om han kommer hem någon gång) äta jordgubbar med grädde. Jag ska verkligen njuta, för några mer jordgubbar blir det nog inte i år :(

Ha en superhärlig kväll och ta hand om dig!
Puss Malin

mysdag

Hej på dej!
Igår var jag jättetrött och orkade knappt göra någonting. Jag tror det kan ha att göra med att det igår var 4 månadersedan farfar gick bort. Så jag tände ljus och bara va igår.
Idag har jag varit piggare. Jag tog i och för sig sovmorgon till tio och duschade och åt frukost jättelänge. Sedan låg jag i sängen och kollade på tv ett tag. På lunch åkte jag och pappa till torp och åt där. Och sedan var det jobb fram till halv 9. När jag kom hem gjorde jag och mamma kvällsmackor och satte oss i fåtöljerna och hade på mysig musik och bara hade det bra. Nu ska jag åka till Simon och sova där. Ha det bra! Puss Malin

Festinlägget

Det har ju varit fjordfestivalen, och då passade jag och mina tjejer på att gå ut. Här kommer bilder på det.

29/7

Madde och Rasmus gullar

Söta Sara

3/4 av vårat lilla gäng :)

Ladies Room

Inne på Butler's


30/7 - Förfest nr. 2
Något eller någon intressant där ute?

Söta Madde :)

Sex on the beach - Alkoholfri jordgubbsdrink (till mig)

Födelsedagsbarnet

-

Min supergoda citrondrink får avsluta bilderna för den här gången.

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera!
Ha det så bra!
Puss & Kram Malin

Söta ni :)

Heej mina söta vänner! Va roligt det är var att se att det fortfarande är några som kikar in på min blogg, trots att jag inte har uppdaterat på två veckor (!). Det har ju varit så himla bra väder, så jag har helt enkelt inte varit inne på denna datorn på lång tid. Men här kommer i alla fall bilder från de senaste veckorna :)


Jag får ju börja med Smöden och Grebbestad, eftersom det var de det senaste inlägget handlade om. Vi var i Grebbestad en sväng, Hamburgsund, Fjällbacka och landade till sist i Smögen. Alla åt räkmackor utan jag, som åt bakad potatis. Jag måste bara berätta att när vi satt där och vänta på maten såg pappa en tatuerad kille och sa typ " GUD vilka fula tatueringar, hur kan man göra så med sig själv bla bla bla..." Så jag kollade på honom och tyckte inte heller det var så speciellt fint. När han sedan gick förbi mig tyckte jag att jag lände igen honom.. Och efter en stund kom jag på vem det var.. Nicke Borg. Han som var med i melodifestivalen med Leaving Home. Trevligt sammanträffande.

Sen gick vi och kika på smögenbryggan :)

Och kolla på stora snygga båtar.

Dagen efter var jag, Simon, Madde och Sara i Lysekil och kolla på Håkan Hellström. Det var mysigt som tusan :)

Förra veckan var jag och Simon på Liseberg för att kolla på mitt älsklingsband A Friend In London. En bonus var ju att vädret var på topp. Vi passade även på att åka collerado, uppsvinget och AtmosFear (!).. Simon tvinga med mig trots att jag var livrädd.. Men den var inte så farlig efteråt.

Som belöning för att jag åkte AtmosFear bjöd simon mig på en Ben&Jerry's milkshake.

Eftersom det har varit så himla bra väder har jag badat minst tre gånger om dagen..

För det har ju faktiskt varit 24 grader i vattnet.

Jag gör ett eget inlägg för mina festbilder! :)
Puss Malin

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu