Äntligen fredag!

I morse när jag hade vaknat och gjort mig iordning hörde jag ett glädjerop uppifrån, det var Ava som ropa "SNOOOOOOW" så att hela huset vaknade. Jag var ju tvungen att kolla så jag drog bort gardinerna och det snöade supermycket :D Så roligt! Det snöade ända fram till 11-halv 12. Nu skiner solen istället.

Igår jobbade jag heeeela dagen. Alltså från kvart i 8 till 6-7 någon gång. Inte så konsigt att det var så svårt att gå upp i morse..

Idag har jag städat, städat, städat och tvättat. Nu är jag ledig fram till ikväll tror jag (hoppas jag). Tjejernas farmor och farfar kommer hit eftersom Leon fyllde år i onsdags. De ska ut ikväll så jag blir barnvakt. Det ska bli mysigt. Vi ska kolla på disneychanels "the roadtrip movie" som har premiär ikväll. Eftersom jag har kollat på typ varje avsnitt av Good luck Charlie sen jag kom hit ser jag faktiskt fram emot att kolla på deras film.

Nu ska jag ner och göra varm choklad och sätta mig och läsa lite tidningar jag fått av N. Det kasnke blir någon film också..

Kramar Malin


Tre kilo för lite..

Igår var jag duktig och tog en långpromenad med min kompis Pia. Vi gick en sväng genom området och herre gud vilka hus det finns här! Jag ska nog gå den vägen imorgon och ta lite kort på husen, det är helt galet!

Idag har jag varit ledig vilket betyder sovmorgon. Så skönt att få sova ut. Jag låg kvar i sängen ganska länge och skypade med Frida och sedan käkade jag frukost och skulle duscha, men då fanns det visst inget varmvatten, kul! Så jag fick strunta i duschen och åka in till Oxford street ändå. Där kollade jag i affärer och köpte en julklapp till min kära syster. Och så hittade jag massor med fina kläder, men jag köpte inget duktig som jag är. Jag ångrar mig dock och ska nog åka tillbaka någon dag snart och köpa det.

När jag kom hem vid 3 bestämde jag mig för att jag skulle ta en sväng med min bil bara för att hålla igång körandet lite. Det gick bra, bättre än vavd jag trodde. Jag åkte den vägen jag och Pia gick igår. Det ändå som gick fel var väll att jag körde förbi mitt hus när jag skulle hem så jag fick köra en liten omväg.

När jag kom in sedan stekte jag ägg och macka, supergott. Jag har inte ätit det sedan mamma gjorde det innan jag kom hit. Efter det skypade jag med Simon och greja i mitt rum. Vid 5 kom varmvattnet tillbaka (trodde jag) så jag fyllde badkaret, tände massa ljus och satte på Sunes jul på datorn. När jag sedan la mig ner i badkaret kände jag att det inte var så varmt så jag skyndade mig där i och klev snabbt upp.

Nu på kvällen har jag packat min resväska jag ska ha med mig när jag kommer hem nästa vecka. Jag har packat det mesta, men ändå har jag 3 kilo kvar, hur kunde det bli så? Jag trodde jag skulle ha med mig för mycket.. Jaja, det är ju bra att det är för lite än för mycket.


Imorgon blir det jobb igen. Hoppas du har det bra!
Kram Malin

Helgen

Hej!
I helgen har ju Simon varit här som sagt. Han kom i fredags vid 11-halv 12 på förmiddagen och åkte igår kväll med flyget klockan 18.00. Vi har inte gjort så mycket, men ändå har vi varit upptagna hela helgen. Jag berättar lite kort om vad vi har gjort.

Fredag:
Han kom, vi åkte till Oxfordstreet och åt lite lunch, shoppa, åkte till hotellet och lämna väskort, åkte tillbaka till oxfordstreet, åt middag, gick till winterwonderland i Hyde Park och åkte hem vid 10-11.

Lördag
: Vakna, åkte till Oxfordstreet och åt frukost, Madame Tussauds, London bridge, Covent garden, hotellet för en tupplur, tillbaka till oxfordstreet och gick på bio (new years eve), åt middag på en restaurang, jag mådde inte så bra så vi åkte hem vid 10-11.

Söndag: Vakna vid 9, packa och checka ut, gick till restaurang och åt frukost, gick till shoppingcentret Westfield, var där hela dagen, tog tåget till Stansted vid 2-3, åt lunch på flygplatsen och sa hej då vid halv 5.

Detta shoppade jag igår på Zara:

MUMS PÅ DET! :D

Jag har lagt in bilder från helgen på www.mallatrallalondon.blogg.se

Kramar Malin

8 december

I går var jag som sagt på oxford street. Jag åkte dit vid 11 för att handla lite julklappar och julpynt till mitt rum. Jag handlade julklappar och julpynt till rummet. Jag handlade även lite kläder och en väska. Och när jag var klar var alla pengarna slut :(

Idag har jag jobbat ganska mycket eftersom jag ska vara ledig hela helgen. Nu på eftermiddagen har jag legat i soffan med en kopp varm choklad och kollat på desperate housewifes. Jag har gjort lite nytta genom att kolla och planera tåg för imorgon och söndag när jag ska till och från Stansted några gånger.. Och kollat lite bio, priser på olika saker man kan göra i London.

Ikväll ska jag passa tjejerna och packa för imorgon. Imorgon kommer äntligen Simon och hälsar på! :D

Jag kanske tar kort på mina kläder ikväll om jag hinner. Annars gör jag det på söndag eller måndag :)

Ha en trevlig helg!
Kramar Malin

5-6 december

Hej!

Gårdagen började sådär eftersom tjejerna var jättesega på morgonen och vägrade klä på sig.. Efter mycket tjat blev de klara och vi gick ner. Då blev det städ i några timmar och sedan skype med Frida och mamma. På eftermiddagen kom tjejerna hem och hade två kompisar med sig eftersom kompisarnas bror skulle opereras. Så då blev det passning av 4 stökiga små barn.. Det gick okej, jag har varit med om mycket värre. Till kvällsmat blev det wraps med kyckling, philadelphia, gurka, paprika, ost och majs. Mums!! När kompisarna hade åkt hem blev det bad och film med mina tjejer. Vid halv 8 kom min kompis Pia hit och vi höjde julstämningen med att kolla på grinchen och äta pepparkakor!! :D

Idag var ena tjejen ännu värre på morgonen än igår, SUCK! Den andra var dock supergullig, det gillar vi. När de åkte blev det frukost. Eftersom jag har börjat äta lite nyttigare nu gjorde jag gröt, tog lite kalorisnålt socker på, klämde ut saften ur en clementin och hade lite banan på. Det blir supergott! Så ska jag göra varje morgon. Efter frukost blev det lite städ och nu sitter jag i min säng och fryser.. Jag har elementet på max, men jag tror det bara är igång på kvällen eller nått för det är jättekallt nu..

Ikväll ska jag iväg med familjen och kolla på stora tjejens christmas show! Det ser jag supermycket fram emot. Imorgon ska jag in till Oxford och köpa lite julklappar och sedan hem och jobba igen :)

Kram Malin


Elionora - camden - covent garden - picadilly - oxford

Hej! Jag tänkte skriva igår kväll men jag fick rycka in som barnvakt så jag skriver idag istället.

Jag trodde att gårdagen skulle bli lugn eftersom tjejerna skulle iväg på kalas och balett och M skulle på sleepover på kvällen. Vid 11 frågade N om jag kunde följa med A på födelsedagskalaset och ja, det gjorde jag. Det var verkligen inte lugnt med 20 barn i en lokal med hoppborg, discomusik, lekgubbe och tomten. Vid 2 var jag hemma igen och då gick jag upp och vila en sväng. Sedan gjorde jag mina sysslor och var med barnen lite. Vid 5-6 någon gång åkte M iväg på sin sleepover, men istället för en lugn mysig kväll med A, kom hennes kompis Bella hit och skulle sova här. De var väldigt skrikiga och hoppiga och lite jobbiga. Vid halv 10 tog N över efter en lång middag med lite mat uppätet (av tjejerna) och ett långt blött (för min del) bad.

Idag har jag varit ledig och jag har spenderat dagen på många platser i London. Först mötte jag upp en tjej som heter Sara vid en svensk kyrka. Vi kollade på luciatåg och sjöng lite, sedan åt vi lussekatter och pepparkakor! :D Jag köpte även med mig lite peppisar eftersom jag var så sugen.
Efter detta åkte vi till Camden market och kolla lite, sen åkte vi till Covent garden och jag köpte en julklapp till mor och far. Sedan åkte vi till Harrods och där köpte jag en julklapp till. Efter det åkte vi till picadilly circus och gick in i M&M affären och kolla, sedan åkte vi till oxfordstreet och kolla och käka. Nu är jag äntligen hemma efter att ha stått och väntat väldigt länge på ett tåg.

Hoppas du har en bra andra advent!
Kram

2 december

Min bil
God kväll!

Jag sitter i mitt rum med massa tända doftljus, äter kakor och skypar med Simon. Det kan inte bli så mycket bättre tror jag. Snart kommer barnen hem från deras barnkalas och då ska vi har pyjamasparty och kolla på film eftersom jag är barnvakt ikväll. Det ska bli mysigt :)

I morse när jag vaknade satt lilla Ava utanför min dörr på trappan med sin chokladkalender och vänta på att jag skulle komma upp med min. Söta Ava!

Idag har jag hjälpt N att slå in massa massa julklappar till barnen. Det gick faktiskt bra, men jag förvarnade om att jag är väldigt dålig på att slå in paket.. Efter en lång stund med många paket satte jag mig i min lilla bil och körde efter N som körde sin bil. Jag ville åka till Tesco (ica) och köpa nagellacksborttagning och sånt :) När jag svängde in till Tesco fortsatte hon förbi för att göra det hon skulle göra. Jag parkerade så långt bort som möjligt där det var minst bilar. Parkeringen fixade jag på första försöket. Bra Malin!

Problemet när jag var klar på tescos var att jag skulle hitta hem igen. Jag är världens sämsta på att hitta, men jag tänkte att jag i alla fall kunde försöka hitta hem. I värsta fall skulle ju Natalie få leta upp mig bara.. Värre än så är det ju inte.
Jag började i alla fall köra hem och tänkte att "här kankse jag ska svänga" och så svängde jag och så åkte jag en bit och hoppades på att det skulle komma någonting som såg bekant ut.. Och det gjorde det.. Sen tänkte jag "här kanske jag ska svänga" och så tänkte jag hela vägen hem. Och jag hittade rätt! :D

Hoppas du har en mysig 2a december
Kram Malin


1 december

ÄNTLIGEN december! Jag älskar december och allt som har med jul att göra. Jag har haft julfeeling ända sen jag kom hit till London. Eller ända sen jag var med Pia och hon visade mig runt i London och vi var på Harrods winterwonderland och gick runt på stan och all fin julbelysning lyste upp så  fint.

Min dag började med ett avsnitt av Mysteriet på greveholm och sedan upp och göra sig i ordning. När jag nästan var klar (klockan 7) hörde jag att tjejerna var vakna där uppe (vilket aldrig händer eftersom dom är jättemorgontrötta) och då blev jag så glad så jag skyndade mig och när jag var klar tog jag med mig min chokladkalender upp och där satt de så snällt i M:s säng och väntade på att jag skulle komma upp innan de öppnade sina. Vi öppnade och hade en mysig morgon med lite tävlingar och sånt.

Nu har jag precis städat huset och lagt in kläder i torktumlaren så nu har jag ledig tid till klockan 3. Ganska skönt faktiskt..

Ikväll ska jag på mördarträning som jag var på förra veckan. Tänk ett friskispass intensiv med bara 6 personer och världens mest vältränade instruktör. Ett pass för bara tjejer och därför tränar vi extra mycket ben, rumpa och mage. Hoppas jag kan röra mig imorgon, jag hade lite svårt för det i tre dagar förra veckan efter detta passet..

Hoppas du har en mysig första december!

Malin

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu