Farfar

Alla dagens tankar går till min älskade farfar!


Förlamad

Ååååh herre gud! Jag kan knappt röra mig så ont jag har i kroppen efter gårdagens träningspass. Det skulle blivit ett härligt medelpass med Mimmi, men istället kom Göran med ett intensiv(!!!). Jag och Madde har ju inte tränat på två veckor så det gick som det gick och idag känner jag av det väldigt väl.

Idag har jag, förutom att klaga över min träningsvärk, varit i skolan och haft muntlig redovisning av projektarbetet. Det känns skönt att det är över nu. Vi hade en valfri historialektion men jag och Emma var duktiga och kom och jobbade på som bara den. På multimedian hade vi filmfestival där vi visade upp alla filmer vi har spelat in under de senaste veckorna. Alla var jättebra! :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, tända ett ljus för min farfar och ligga och lyssna på mysig musik och bara tänka på honom.

Ha det bra!
Puss & Kram Malin


Träning

Hej!
Dagen började med lite lätt regt men nu ser det ju ut att spricka upp lite, härligt!

Min dag har bestått av skola, plugg, mat och tv. Ikväll ska jag in och träna och sen hem och kolla på Grey's anatomy. Känns som en bra dag!
Nu har jag lagt in bilderna från Tyskland men jag sitter såklart vid en annan dator. Så typiskt! Jag lägger in bilder när jag har min lilla plutt.

Ha en mysig onsdag!
Puss & Kram Malin

Det blir bättre..

Hej på dej!
Just nu sitter jag och kollar på programmet Det blir bättre. I detta avsnittet är det Jonas Gardell som berättar om sin barndom när han blev mobbad och även våldtagen. Det är så hemskt! Jag läste hans bok för många årsedan så jag känner igen lite, men det är fruktansvärt :( Jag tror det är nästa avsnitt som Magdalena Graaf är med, jag läste ut hennes bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" för bara en vecka sedan så det ska bli intressant att se när hon berättar på tv.

Ha det toppen!
Puss & Kram Malin


Härlig dag!

Halloj!
Vilken mysig kväll det blev. Jag, Olivia och Sara gick bort till badberget och börja grilla hamburgare och satt och prata med filtar runt om oss. När vi gick hem till mig igen kom Madde och då satte vi oss ute på altanen och hade lite presentutdelning eftersom både jag och Sara fyllde för ett par veckorsedan. Efter det gick vi in och kollade på bigbrother och prata lite. Madde sov sedan över hos mig. Vi låg och prata ett tag och sedan satte vi på en film och då somnade jag direkt.
Idag har vi ätit god frukost, tagit en promenad med stavar på 1,5 timma ungefär och sedan har vi ätit, plockat vitsippor till lilla farmor och slappat på altanen. Härlig dag!
Nu sitter jag och ritar mitt och Emmas storyboard till vår film "Oh my god" och snart ska jag åka till Simon. Jag tror även att jag ska träna ikväll med Frida och Madde, men vi får se hur det blir med det.

Jag måste tipsa om en supermysig låt, Adele med Someone like you. Den är så himla fin tycker jag!

Hoppas du har en härlig måndag/söndag!
Puss & Kram Malin

Grillning

Hej!

Gårkvällen var jättemysig! Simons familj, hans morbror med familj, grannparet och hennes syster med familj var alla samlade på Simons altan för att äta gott. Vi satt ute tills klockan var över nio då hälften av alla åkte ner till Simons grannar för att se om de hade fått lammungar som tyvärr inte hade kommit då. Jag stannade kvar i huset och pratade med Simons syster om livet. Härlig påskafton!

Idag har min söta farmor varit på besök hos oss. Va hon trivdes med att bara strosa runt här ute istället för att gå runt i sin lägenhet i stan. Hoppas hon flyttar ut till sommarstugan snart!
Jag har varit ute och promenerat med min kära kompis Marcus, ätit god mat, kört hem farmor igen, handlat mat inför ikväll och bara tagit det lugnt. Ikväll kommer mina älskade kompisar hit på lite grillning. Vi sätter oss nog på badberget och grillar i det härliga vädret. Det ser jag fram emot!
Så här ser det ut från min altan idag.


Ha en supermysig dag i solen!
Puss & Kram Malin

Glad påsk!

Hej och glad påsk på dig! :)

Solen skiner och det blåser nästan ingenting, kan det bli bättre?
Igår kväll var jag uppe hos min faster och farbror en sväng eftersom mina kusiner Therese och Markus, med respektive, och mitt lilla kusinbarn Elliot är och hälsar på. Min lilla Elliot är världens sötaste lilla pojke! Han fyller två i juni så han går och springer och kan säga några ord, typ MALIN :D Gud va glad jag blev när han kunde säga det :D Han är så söt!



Nu ska jag åka till torp med Simon en sväng, han ska ha saker till sina vattenskotrar och båtar och sånt. Sedan ska jag nog på den lilla påskpromenaden här hemma och ikväll har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra, tror det blir grillning med Simons familj och vänner.

Ha en toppen påskafton! Vi hörs imorgon!
Puss & Kram Malin

Min vecka

Hejsan! Nu var det längesedan jag skrev, shame on me.

Jag tänkte att jag berättar om min tysklandsresa när jag har lagt in bilderna på datorn, det blir nog lite roligare då. Vi kom hem från Tyskland i onsdags vid 19. Direkt när vi kom hem började jag göra mit i ordning för jag skulle hem till Madde på lite förfest för att sedan dra ut på Mortens. Vi blev ett gäng hos Madde, det var jag, Simon, Frida, Sara, Madde och Rasmus. Ett härligt gäng. Vi drog ner till stan vid 23 och när vi kom fram var det ingen kö alls, så skönt! Väl inne var det lagom mycket folk tyckte jag. Allt flöt på bra, fast jag hade nog haft det lite roligare om jag hade druckit lite. Eftersom det inte gick några bussar hem på natten fick jag helt enkelt köra. När jag skulle gå hittade jag inte min garderobslapp.. Jag trodde att jag hade lagt ner den i Maddes väska men vi hittade den inte. Den hade troligen trillat ut när jag tog upp mobilen eller liknande. Jag fick i alla fall lite panik för min bilnyckel låg i jackan och om jag inte kunde hämta jackan kunde jag ju inte köra hem.. Men när jag berättade som det var och förklarade hur min jacka såg ut för garderobskillen var han jättegullig och tog fram den i alla fall.

Igår, torsdag, hade jag supertråkigt på förmiddagen. Jag ville verkligen inte göra någonting, så jag åkte med pappa till torp och köpte några saker på typ Jula och sen åkte vi hem igen så att jag fick ha bilen. Jag åkte in och hälsade på min lilla farmor. Puss på henne för att hon är så söt! Sedan hämtade jag Madde och så åkte vi hem till henne. Vi chillade lite på alatanen men ägg, macka och härlig musik. Egentligen skulle vi träna ett pass på två timmar, men Madde var lite trött från gårdagen och jag kände att jag kunde skippa det igår, så vi åkte till Ica och hälsade på Frida och köpte glass.
Sedan åkte jag hem till Simon en sväng och hälsa på och kolla på hans båtar. Vid halv 9 kom vi hem till mig och då hade mamma precis tagit fram kvällsmaten så vi kom perfekt. På kvällen kollade vi på tv och så.

Idag har jag suttit på altanen heeeela dagen! Mormor och min morbror kom hit klockan 11 för att stanna på en macka innan de fortsatte vidare till Lysekil. Jag har ritat lite på mitt och Emmas storyboard (på altanen) och nu sitter jag och solar och lyssnar på musik. Hoppas jag får lite färg!

Vi hörs imorgon!
Puss & Kram Malin

Jag hade fel..

Hej!
Nu när jag läste mitt inlägg som jag skrev igår har jag kommit på och fått reda på att två av sakerna jag skrev är fel.. För det första var passet jag gick på igår inte så roligt som det var förr "/ Det kan nog bero på att jag tränade helt själv, men ändå. Jag fick jätteont i vaden och smalbenet också, usch på det.
Det andra som var fel är att vi inte har något gym på hotellet! Mamma trodde att vi hade det med idag sa hon att vi inte har det. Jag som så gärna ville ha det. Tusan också.

Idag är det grått ute och blåser lite. Jag ska i alla fall in till stan och luncha med min söta Madde innan hon börjar jobba. Efter det ska jag hem, hämta mamma, åka in till stan igen för att hälsa på min farmor som kommer hem från sjukhuset idag, åka till torp med Sofie (som pappa hämtar upp vid tåget när han kommer från sitt tåg) och mamma och kolla på skor, jag vill ha EasyTone, sedan åka hem, packa, städa mitt rum och i ikväll kan jag äntligen slappna av med min Simon. Det kommer bli en bra dag!



Hoppas du har en härlig fredag!
Puss & Kram Malin

19

Hej på dej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, mycket har hänt. Det känns som det har gått flera veckor sedan jag skrev men det var bara fem dagarsedan. Och ett år äldre har jag blivit under denna tid.

Idag är det strålande väder så jag tror att jag ska gå ut och gå snart, eller sätta mig på altanen och läsa en bok kanske, eller så ska jag åka in till stan och träna. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Idag har jag ingen att träna med men det är ett väldigt roligt pass klockan 18. Jag får se vad jag gör.

Jag ska försöka skriva ett litet inlägg imorgon för på lördag åker jag, mamma, pappa och Sofie till Tyskland och där vet jag inte om jag har någon dator. Men jag vet att vi har gym på hotellet i alla fall så jag kommer inte sitta sysslolös.

Vi hörs imorgon!
Puss & Kram Malin

Götet

Hej hopp :D

Vilket härligt väder vi har idag! Det firar jag med att åka till Göteborg med mamma, Sofie och Pia. Min kusin Patrik fyller 20på måndag så vi ska fira honom och eftersom jag fyller imorgon kanske vi firar mig lite också.

Igår kväll när jag och Sofie kom hem efter träningen ställde jag mig och gjorde min goda ostpaj! Familjen skulle äta räkor och krabba och det tycker inte jag är någon höjdare. Jag, Sofie och mamma tog varit glas vin och pappa och Pia drack något konstigt ^^. Vi satt och prata tills klockan var typ halv 11 och sen gick alla till sitt. Supermysig kväll!

Ikväll ska vi ut och fira mig och Sara eftersom Sara fyller idag, GRATTIS, och jag imorgon. Vi ska ut och äta någonstans och sen ska vi nog gå till höga C och mysa.

Ha en härlig dag i solen!
Puss & Kram Malin


Lejas

Hejsan!
Idag kommer min syster hem från Karlstad. Vi har inte sett varandra sedan sportlovet tror jag. Hennes tog fastnade tydligen någonstans så hon sitter nu på en buss påväg hit. Jag ska hämta henne i stan och sedan ska vi åka hem till farmor för att hälsa på lite, farfar är fortfarande på sjukhuset så hon är lite ensam. Sedan ska vi ta oss ner till Lejas kafé och äta lunch och sedan har jag bestämt att vi ska stanna kvar i stan tills vi ska träna för det känns onödigt att åka hem igen. Ikväll ska vi alltså träna ett vanligt medel, det är Malin som har det så det kommer bli riktigt tufft men ändå superkul! Hoppas Sofie överlever.



Ha en superduper fredag! Vi kanske hörs lite senare :)
Puss & Kram Malin

Dragspel och goodybag

Hej på dig!
Min torsdag har varit fullspäckad med roliga saker! I morse åkte jag till skolan (!) och hade en lektion, sedan var jag och Emma och såg en projektarbetsredovisning - freakshow, det var verkligen jättebra! Det var två stycken som hade satt ihop flera danser, superbra gjort verkligen! Efter detta tog vi en sväng förbi torp när vi skulle åka hem till mig och där var det 50% rea på allt på BikBok :D Stort smile, fast sen kom jag på att jag inte hade med mig min plånbok.. Men när vi hade varit hemma hos mig och skulle åka tillbaka till stan stannade vi till där och så fick jag gå in och köpa alla sakerna jag hade tittat ut när vi var där innan. Eftersom jag handlade för mer än 300 kr fick jag en goodybag. Emma öppnade den i bilen och jag fick en jättesnygg kuverrtväska, nagellack, ros till håret och ett par örhängen :D Jättekul! Emma fick armband :)

När jag och Emma åkte bil förut såg vi en buss som är som ett dragspel, sån som finns i Göteborg, jättefult! Varför har vi fått det i lilla Uddevalla liksom? De passar inte på våra små söta vägar..



När jag hade lämnat av Emma åkte jag och träna spinning. Det var inte lika kul som det brukar eftersom varken Madde eller Frida var med. Efter träningen åkte jag och hämta mamma och så åkte vi och hämta mina kläder som kom från bubbleroom och sedan hämtade vi Pia och åkte hem. Nu sitter jag och dricker en jordgubbssmoothie med pumpakärnor i, supergott!


Hoppas du har en supermysig kväll!
Puss & Kram Malin

Long time ago...

Hallå!

Herregud.. jag har inte bloggat på väldigt länge.. nästan 3 veckor tror jag?! Jag måste bli bättre på det här! :P

Jag har fortfarande praktik på Lejas och det är fortfarande lika kul! Jag har nu även fått lära mig hur kassan fungerar så denna veckan har jag mest stått i kassan :) Det är väldigt kul, men jag upptäckte igår att tiden går väldigt sakta när jag står där... När jag är i köket flyger tiden oftast iväg, men igår kröp tiden fram i snigelfart. Det är ju lite tråkigt, men det får fungera!

Jag är en väldigt morgontrött människa och har därför en tendens till att snooza och ligga kvar i sängen tills jag bara har 20 minuter på mig att klä på mig, äta och fixa massa grejer. Men idag bestämde jag mig för att vara duktig och gå upp halv 8 när klockan ringde! Mobillarmet sattes igång och jag satte mig upp i sängen och vande mig vid ljuset i mitt rum (jag drog inte ner persiennen just för att jag skulle ha lättare att vakna haha). Plötsligt ringer min mobil! Det är ju såklart min chef som ringer och säger att jag kan börja jobba kl 2 idag istället för kl 9.. och självklart så kan jag ju inte somna om... JÄTTE-kul... :P men då får jag en lugn förmiddag hemma innan jag börjar jobba, vilket faktiskt känns ganska skönt :) Enda nackdelen är ju att jag inte kan träna idag, men det kan jag ju faktiskt ta igen i helgen, tror jag haha ;)

Ha en bra dag!

Puss och Kram Madde


Pearl harbor

Hej!

Jag känner mig jätteduktig idag! Har gjort allt jag har  velat hittils. Jag har gjort klart min historiska filmanalys om Pearl harbor, äntligen! Jag har även hunnit med att laga mat. Eftersom jag är världssämst på att laga mat tänkte jag att det skulle bli nudlar som vanligt, men när jag stog och kolla i kylen blev jag sugen på stuvade makaroner.. Något som jag aldrig har gjort men jag gick till datorn och hitta ett recept på hur man skulle göra och så gjorde jag det! Det gick faktiskt bra, lite mycket peppar bara. Men nu är jag mätt och har precis kollat lite på Oprah. Nu ska jag plugga in lite historia bara och sen ska jag åka in till stan och träna med Frida, Madde och Tess. Och efter det kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till Torp för att möta upp Pia och så ska vi köpa en födelsedagspresent till min kusin som fyller 20 dagen efter min födelsedag.



Puss & Kram Malin


Myskväll

Godkväll på dig :)

Det blev spinning idag, superhärligt! Det var så jobbigt men jag gav inte upp utan kämpa som bara den. Nu efteråt känns det hur bra som helst. Imorgon kör vi ett vanligt medel, det blir nog toppen!
Efter träningen åkte jag och hämta min moster Pia. Som vanligt när hon kommer bjöd mami på smoothie, idag blev det en ny smak, typ kiwi och massa gott.



Nu har Pia gått ut till vårt lilla gästhus så jag och mamma bara myser vid brasan. Pappa har jobbat över lite idag, typ fyra timmar... Men jag och mamma har det bra ändå. Just nu sitter jag och läser Victoria Beckhams sjlvbiografi som jag har läst i flera år men aldrig kommit igång, nu tänkte jag att jag ska läsa ut den innan sommaren. Vi får se hur det går.



Ha det superbra! Vi hörs imorgon :)
Puss & Kram Malin

Malin

Hallå i stugan!

Igår när jag åkte in till stan för att träna hörde jag på radion att det ska bli förbjudet att smsa och prata i telefon (utan handsfree) i bilen. Just när de berättade det satt jag och smsa. Och då tänkte jag på hur länge man är "borta" från vägen. Det är ju jättefarligt egentligen.. Så denna lagen tror jag blir jättebra. Fast jag har ingen handsfree, men jag pratar ändå inte i telefonen så mycket när jag kör bil, så det drabbar inte mig så mycket.

Idag ska jag kolla på Pearl Harbour för att göra ett skolarbete (jag somnade sist gång jag såg den) i historia. Känns faktiskt ganska bra med tanke på vädret. I eftermiddag ska jag in till stan och träna med Madde. Jag hoppas vi får plats på spinningen, annars får det bli ett vanligt pass. Efter träningen ska jag hämta min moster som ska hem till oss idag igen. Mys.

Ha en toppendag trots vädret.
Puss Malin

Malin

Hej på dej!

Idag har jag varit hos min faster och provat ut lite grejer  till min balklänning. Hon har klippt ut delarna i ett annat tyg som jag fick prova och se om den satt bra, och det gjorde den. Vi ändrade bara lite. Jag bestämde lite mer om vad jag ska ha för tyger "under" klänningen också, jag tror det kommer bli jättebra!

Snart ska jag iväg och träna med Madde och Frida. Det ska bli skönt, har inte tränat sen i fredags. Fast det är ju bara två dagar jag inte har tränat, men det känns som det är mycket mer ^^.
Efter träningen ska jag köra Frida någonstans och hämta min moser så vi ska åka hem till oss. Det blir nog mysigt som vanlig, speciellt eftersom mamma brukar göra smoothies när hon kommer.


Puss & Kram Malin

Malin

Hej! Nu var det längesedan, jag har verkligen haft fullt upp. Igår gjorde jag ju högskoleprovet och när jag kom hem var jag helt slut i huvudet.. Men nu har jag vaknat upp lite. Idag har jag pluggat hela dagen för massa saker ska vara klara nästa vecka. Men nu har jag en liten lucka så jag tänkte att jag kunde blogga lite.

Jag har kollat på GreenGate porslin, det är så fint! Jag ska köpa massa när jag blir stor och rik :D



Ha en mysig kväll, det ska jag ha!
 Puss Malin

Malin

Hejsan! :)

Tänk att det redan är april, jag kan inte riktigt fatta det. Jag fyller år om 9 dagar och snart tar vi studenten(!). Va tiden går fort.

Idag tog jag sovmorgon, sov till 10 och gick upp och åt frukost snabbt som bara den och sprang ner för att sätta igång med pluggandet. Jag har gjort massa gamla högskoleprov idag. Jag har också gjort mat till mig och pappa, det blev min specialité nudlar och bacon. Efter maten sprang jag ner och fortsatte plugga, Nog-delen är jättesvår ju :o usch.. Nu ska jag skriva till lite grejer på projektarbetet och sen fortsätta med högskoleprovet.

Klockan 16.15 ska jag hämta upp Madde för vi ska åka och träna. Efter det ska vi till höga C för att kolla på våra gamla klasskompisar som ska spela där. Det blir en nykter kväll för mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon..

Vi hörs imorgon ! :) Ha en mysig fredagskväll :) Puss Malin!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu