Vattenskoter

God förmiddag!
Min dag har börjat helt super! Vid 10 åkte jag och Simon ut på hans vattenskotrar. Jag fick ha den snygga svart/bruna och han fick ha den vit/lila/svarta. Vi åkte bort till uddevallabron och sen åkte vi runt i hafstensviken och sedan runt ön Högholmen. Det var mysigt.
Nu ska jag laga mat, jag har inte riktigt bestämt vad än men jag letar i min gamla hemkunskapsbok efter något gott. Sedan ska jag och Simon åka in till stan och köpa nått och ta en glass någonstans. Lilla Madde var också sugen på glass så hon kanske följer med.
Ikväll SKA jag kolla på Love and other drugs, som jag velat se sen i fredags. Ikväll ska jag göra det! Fast det måste bli innan desperate housewives. På tal om dh, så har jag köpt säsong 6 nu! Det var rea på cdon.com så jag slog till, hihi.

Nu ska jag laga mat. Kanske ska göra tomat-och lökpaj :D

Den vit/svart/lila skotern. Bilder från sommaren 2010

Jag, Simon och Madde. Sommaren -10

Min Simon :)

Ha det så bra i solen!
Pussar Malin

Långpromenad

Hej på dej!
Idag har jag varit på torp en sväng, granngården och polisen med Simon. När jag kom hem åt jag och sedan gick jag och la mig. Jag sov i över två timmar. Sedan satte jag på tvn och rensade ett skåp jag har över min säng. Det kändes skönt. Imorgon ska jag nog ta det andra skåpet. Och någon annan dag i veckan ska jag byta ut mina vinterkläder mot sommarkläder. Och jag hoppas på att jag kan slänga en hel del kläder, men jag gillar allt jag har så det blir nog svårt :(

På kvällen kom min moster Pia hit. Vi åt philadelphiatårta och macka eftersom hon fyllde år i veckan. Efter det gick vi ut på en långpromenad i det härliga vädret. Nu ska jag ta mig en kopp oboj och sätta mig vid tv:n.

Vi hörs imorgon :)
Puss!!

Mors dag

Hej!
Idag vaknade jag tidigt för att hjälpa pappa med att göra frukost på sängen till mamma. Jag hjälpte till genom att kolla på vad han gjorde :D Sedan fick mamma två presenter, en jättefin vit skål där det står "Jordgubbar" på som jag köpte igår på Himla Fint. Hon fick även ett par snickarbyxor som hon hade köpt till sig själv.

Idag har jag kollat lite på film, varit hos Simon en sväng och lagat mat med mamma. Nu ska jag se klart på filmen och snart ska jag upp till Kjell och Elizabeth där farmor bjuder på tårta :)

Hoppas du har en toppensöndag trots det växlande vädret.
Puss Malin

Så blev det

Jag hamnade faktiskt aldrig riktigt i en dagen-efter-koma idag :D Jag blev lite trött vid ett-två, men jag kämpade med städningen och satte på 27 dresses undertiden. Strax innan fyra åkte jag till torp för att köpa bananer och morsdagpresent till mami. Sedan åkte jag till Gustafsberg och mötte Madde. Vi kollade på Fridas andra bal, stackare som hade så dåligt väder :( Tur att det var bra när vi hade det förra veckan så att hon fick några bra sol-bilder :) Efter vi hade varit och kollat åkte vi hem till Madde och kolla på film och åt popcorn. Sedan åt vi och så tänkte jag åka hem vid 9. Men när jag åkt och kommit en liten bit ringde mamma och sa att hon ville bli hämtad klockan 10. Så jag vände och åkte tillbaka till Madde och kolla på lite solsidan. Sedan hämtade jag mamma och nu ska jag gå ner och lägga mig i min gosiga säng, tända ljus och kolla på någon mysig film :)

Vi hörs imogon :)
Puss Malin

Härlig kväll!

God morgon!
Kvällen blev hur bra som helst igår! Jag åkte hem till Olivia och gjorde mig iordning lite, drack lite, och tog sedan bussen ner till stan. Där gick vi runt lite och satte oss på en bänk och prata om allt. Sedan gick vi till Höga C och där droppade folket in, en efter en. På kvällen kom min gamla barndomskompis Märta och hennes kompis Olivia till Höga. Gud va trevligt det var! Jag har inte varit med Märta på hur länge som helst. Kvällen blev alltså riktigt lyckad!

Idag vaknade jag vid 10, inte bakis alls :D Nu ska jag ner och ta på mig städarkläder för idag blir det storstädning i mitt rum! Jag ska försöka hinna med det innan min dagen-efter-koma börjar. I eftermiddag ska jag till Gustafsberg och kolla på Fridas bal. Och i natt ska jag hämta mamma i stan, yey..

Ha en toppen lördag!
Puss Malin

Min älskling

Hej! Idag väckte Sofie mig vid 20 i 10. Vi åt och gjorde oss i ordning och åkte till stan. Sofie köpte ett par vagabondskor som jag har, fast jag köpte dem för tre år sedan.. Tyvärr har mina blivit förstora. Sedan åt vi i alla fall på en restaurang, jag åt lasagne och Sofie åt en tacotalrik. Sedan släppte hon av mig vid tåget som gick 10 i 2. När jag kom till Öxnered hämnade mamma och farmor mig för att sedan åka till blomsterlandet en sväng. Efter det släppte vi av farmor hos sig och vi åkte till torp och handla mat. Jag har precis duschat och nu sitter jag och äter toast i min morgonrock. Så fort jag är klar ska jag göra mig iordning för ikväll. Jag, Sara, Madde, Olivia och hennes klasskompisar ska till Höga C.

Här är min älskling som jag köpte igår (tog kort med camen, så den är inte så bra)

Ha en mysig fredagskväll!
Puss Malin

Karlstad

Hej!
I morse klockan 8 tog jag tåget själv upp till Karlstad för att hälsa på min syster. Allt gick bra på tåget förutom att en dum kvinna i 50-års åldern, som hade världens trollhättadialekt, pratade hela resan! Dumma henne! Jag försökte smsa med lite kompisar men de var nog ganska trötta, så jag sov någon timma.

Här i Karlstad hämtade Sofie upp mig klockan 10 och så åkte vi raka vägen till Ikea :D Min favoriaffär!! :D Jag köpte två suuuperfina och sköna påslakan som jag har velat köpa i flera år. Äntligen fick jag köpa dem för mamma. Jag köpte även två superfina muggar som jag tittade ut i somras, men när jag var där för att köpa dem i höstas och vintras var min färg slut. Men nu fanns de i rosa! Jag tar kort på dem när jag kommer hem. Vad köpte jag mer? Jo, ett dra-på-lakan och någonting till Simon. Jag tittade även ut flera olika sovrum, kök, vardagsrum, badrum och hallar som jag ska ha när jag flyttar. Undra bara hur jag ska få plats med fyra olika sovrum..

Sedan har vi gått på stan och köpt skor hela dagen. Vi var väll hemma vid fyra. Eftersom Sofie och Carl ska flytta har de börjat packa ner bestick och talrikar, och eftersom det är nått fel på vattnet ska man inte diska i rinnande vatten, utan måste koka det innan man diskar med det. Såå ikväll blir det pizza! Fjärde dagen i rad för min kära syster, men för mig var det ett bra tagsedan.

Oj, va mycket jag skrev.. Tänkte bara berätta att jag älskar ikea för deras underbara påslakan och muggar! Så nu vet du, hihi
Puss & Kram Malin

Balbilder

Nu kommer några bilder från balen. Det går så himla långsamt att ladda upp så jag tar bara några :)


Jag och Simon



Frida och Oskar

Före smink och håruppsättning

Efter smink och håruppsättning

Pussbild hihi

Bilderna kom visst lite hullerombuller, oops :)

Jackass

Gud va knäppa dom är i den filmen, och i alla andra filmer de gjort också för den delen.. Vissa saker är superroliga men andra vill man bara spy när man ser. Igår såg jag och Simon den filmen och idag tror jag att vi ska se den andra :)

Jag har blivit jätteduktig i köket måste jag säga. Så fort jag har typ bakat muffins eller kokat nudlar diskar jag efter mig(!) Förr ställde jag alltid allt i diskhon, men nu har jag kommit på att det faktiskt inte är så farligt att diska efter mig.. Tror det var på tiden att jag lärde mig det. Igår på kvällen gjorde Simon vitlökssmör och bredde på sina mackor innan vi stoppa in dem i ugnen. Jag är ju lite latare, så jag stoppa in vitlöksbröd i ugnen. Vi båda blev i alla fall nöjda med vad vi hade gjort :)

Idag var jag i skolan en snabbis för att fylla i en grej min historialärare ville att jag skulle göra. Sedan åkte jag raka vägen hem till min sovande Simon och kröp ner med kläderna på och somnade pladdask! Sedan vaknade jag vid halv elva av att hans telefon ringde precis när han var uppe på toa. Stor Suck! Jag hatar att bli väckt av telefonen. Tyvärr händer det alldeles för ofta :( Jag tror jag ska koppla ur alla telefoner i hela huset på nätterna och sätta tillbaka allt när jag har vaknat! hihi :)

Puss & Kram Malin

Ingen mer skola!

Idag har jag varit i skolan och lämnat tillbaka alla gamla böcker, så nu ska jag inte till skolan förrän på studenten! :D Efter jag hafde lämnat böckerna gick jag hem till min älskade farmor och hjälpte henne att steka köttbullar :) Sedan kom Simon och hämta mig och så åkte vi till hemmakväll och hyrde film, Jackass 3 och någon mer :) När vi kom hem gjorde jag min goda ostpaj.

Jag ska snart lägga upp fler bilder från balen :)
Puss & Kram Malin

Söta farmor

Hej!
Igår satt jag och skrev på det sista arbetet jag har i skolan, Ever! Det var därför jag inte tittade in här. Idag skrev jag klart arbetet på förmiddagen och skickade in det. Nu är skolan alltså slut för mig. Jag har inga lektioner fram till studenten.. Hur konstigt känns inte det?!

Idag har jag varit hemma, pluggat, lagat mat med Simon, varit med Simon, vart inne på datan och sånt där kul. När mamma kom hem vid fyra hade vi en liten gråtstund eftersom hon kom med ledsna nyheter. Så resten av dagen har jag varit deppig.

Jag funderar lite på vad jag ska göra nu när jag är ledig i två veckor.. Jag tror jag ska dra mig upp till Karlstad och hälsa på min syster. Jag tror jag ska ta ett tåg på torsdag och åka hem på fredag :) Jag ska prata med henne imorgon om det ens funkar.

Nu ska jag bara göra ingenting.. Jag är helt tom så det blir nog bäst att göra så.

Jag och min söta farmor i fredags på balen

Vi hörs nog imorgon :)
Puss & Kram Malin

Balen

Gud vilken härlig kväll  vi hade igår :) Tänkte dra en kortis hur min dag såg ut.
Vaknade halv 10. Åkte till torp för att fixa håret vid kver över 12. Åkte hem vid halv 3 för att hinna äta en snabbis innan Catharina kom och fixa mitt smink. Vi var klara strax efter fyra. Vid halv 5 kom porsen och hämta mig, Simon, Oskar och Frida och så åkte vi in till Gustafsberg.


Vår bil

Jag och Simon

Jag och Frida

Hår och klänning bakifrån

Mer bilder kommer senare eller någon annan dag :)
Puss & Kram MALIN

BAL

Åååh idag är det bal :D

Sovmorgon

Hejjj!
Idag börjar jag 5 över 12, såå skönt! Då får jag tid att plugga lite innan skolan eftersom jag slutar sent (3).
Ikväll ska jag greja med mina naglar, ta fram allt för imorgon och planera och sånt, för imorgon är det ju bal :D Jag har knappt kunnat sova de senaste nätterna för jag oroar mig så mycket.. Undra hur det går i natt :o

Nu ska jag fortsätta med min religionsuppgift :)
Ha en bra dag!
Puss & Kram Malin

Mind control

Oj vad jag har pluggat! Nu har jag läst en hel bok om Mind Control, usch va läskigt det är.. Rädda mig om jag någonsin skulle gå med i en sekt!!!

Jag och Simon har gjort tacos och efter det gick han och la sig medan jag fortsatte med plugget. Men nu är det dags att väcka honom så vi kan kolla på film :D
Puss Malin

Jag kan inte laga mat..

God morgon! :)
Idag vaknade jag av att Simons telefon ringde.. Eftersom inte han vaknade av det fick jag väcka honom. Det var hans mamma som ringde och fråga vart han var.. Simon skulle passa sina småsyskon, meeen det hade han glömt bort, så han hoppa upp ur sängen och åkte hem direkt..
Kvar i sängen blev jag, helt själv, och kunde inte somna om :(

Nu har klockan tickat iväg lite, snart halv elva.. Men nu ska jag nog gå upp och äta frukost och sen ska jag plugga.

På tal om frukost.. Igår tänkte jag att jag skulle vara duktig och göra gröt, så jag ringde mamma och fråga hur jag skulle göra. Jag sa allt högt så att Simon också skulle komma ihåg. När jag sedan började hälla i grejerna kom jag inte ihåg hur mycket salt jag skulle ha i.. Jag frågade Simon och han sa att det skulle vara en halv matsked.. Okej tänkte jag, jag mätte upp det, men tänkte att det var ganska mycket.. Men jag körde på och när den sedan var klar och jag skulle börja äta kände jag att woow va salt :o Jag kunde knappt äta upp.. På kvällen frågade jag mamma igen, hur mycket salt det skulle vara och då sa hon en halv tesked.. Jag kan verkligen inte laga mat :(

Puss & Kram Malin

Mys på Lejas

Hej på dej :)

Idag har jag varit i skolan, jag hade mitt sista prov. Nu är det bara en inlämning kvar och någonting i multimedian. Efter skolan åkte jag och mamma ut till torp och köpte smycken till balen, och valde även ut plakat till studenten! :D Vid fyra träffade jag Madde på mysiga Lejas kafé. Eftersom ingen av oss hade ätit någon mat, köpte vi varsin västerbottenpaj. Men eftersom vi var på Lejas och de har så himla goda bakelser, köpte vi varsin kaka efter maten. Vi satt där till klockan sex och pratade om allt möjligt :)

Nu har jag precis skickat in mitt historiaarbete och det känns sååå skönt! Ikväll blir det desperate housewies.

Ha det så bra :)
Puss & Kram Malin

Jag är kär

Nu har Elizabeth lämnat av min klänning :D Jag tror jag är kär (a)

Malin

Sista provningen

Hej!
Idag var jag och prova min balklänning för sista gången. Den var pyttelite för lång så hon ska bara sy upp den några mm. Ikväll tar hon med den hem och lämnar av den här :D

Nu ska jag plugga, plugga, plugga! Sista veckan med plugg, sen är det över :D

Ha det så bra :D
Puss & Kram Malin

Kör

Idag har jag varit i Karlstad med mamma, pappa och moster Pia. Först stannade vi till hos Pia och åt mat och sedan fortsatte vi alla fyra upp till Karlstad. De var jätteduktiga, speciellt Sofie :D


Jag och Carl


Sofie

Vi hörs imorgon
Puss & Kram Malin

Sinclairs bal

Hejj!
Idag har jag hunnit med mycket, trots att klockan inte ens är 12. Jag vaknade vid 9, farmor har hälsat på, varit hemma hos Simon en sväng, varit på torp och kollat på cykel (till Simon), kollat på skruvar och muttrar eller nått (till Simon) och köpt skor (till Simon). Oj, det lät visst inte så mycket nu när jag raddar upp det ^^
Nu ska jag försöka plugga och i eftermiddag ska jag åka in till stan för Madde och Sara har sin BAL idag :D Jag och Olivia ska dit och kolla. Gud va jag längtar!! Om inte Madde lägger in bilder någon dag så gör jag det :D

Puss & Kram Malin

Final

Va roligt för Erik och Sverige att vi gick vidare till final igår. Dock är det lite jobbigt för då måste man ju nästan kolla på finalen imorgon.. Men roligt för honom i alla fall :)

Idag har jag pluggat, städat, sovit och varit inne på datan bara.. Jag har myskläderna på, så idag är det en slappardag! Funderar på att åka in och träna vid 5, men det är inte kul att träna själv.

Ikväll ska jag nog överraska mamma med att göra tacos, för hon jobbat till 7 och då är det ju ganska sent att ställa sig och göra kvällsmat. Fast det gör jag bara om jag orkar (a)

Nu ska jag nog lägga mig i min säng och göra ingenting :) Vi hörs sen!
Puss Malin

Lipstick

Trots att vädret inte är lika bra som det varit tidigare i veckan har man ändå kunnat gå runt utan jacka på sig, skönt!

Idag hade vi bara multimedia B i skolan och vi började med programmet Flash. Det var supersvårt men när man såg resultatet var det ändå ganska kul :) Jag fick dock göra över 100 animeringar för hand bara för att inte tween funkade :( Men jag blev klar och Lars tyckte att det var bra, det är huvudsaken.
Efter skolan hälsade jag på farmor en snabbis och lämnade av nagellack som hon ville att jag skulle köpa till henne. Sedan åkte jag hem och när jag var typ var hemma såg jag att det stog en stor lastbil under bron där det stog "bred last" och det tänkte inte jag mer på förrän jag några meter senare såg att en stor segelbåt blockerade hela vägen. Jag tänkte att jag kunde vänta tills de hade flyttat på den, men de körde lika fort som en myra springer.. Alltså snigelfart. Så jag bestämde mig för att vända och åka andra vägen med bilen. Usch va sur jag blev, och det hjälpte ju inte att jag var superhungrig.. Han blockar alltid vägen där nere, jag blir så trött!

Nu är jag helt nyduschad så jag tänkte att jag skulle plugga lite och sen kolla på eurovision. Jag tycker att Lipstick med Jedward är väldigt bra, och Danmarks låt :) Hoppas de och Sverige går vidare till finalen.

Ha en mysig kväll :)
Kramar Malin

Dunder och brak

Well, det blev väll inte sådär supermycket plugg efter att jag skrivit det igår.. Diskmaskinen var inte upplockad så jag fixa det och förberedde en smoothie. Simon ringde när jag höll på och frågade (tvingade) mig om jag ville hänga med till Hunnebo och det säger man ju aldrig nej till. Så jag gjorde min smoothie och tog med mig den i bilen som jag ställde på Rotvik. Sedan kom Simon och hämta mig och på väg upp pluggade jag. När vi åkte hem sedan sa jag att jag ville åka hem och plugga och sånt men Simon ville att jag skulle följa med honom hem. Jag bestämde mig ändå för att åka hem och precis när Simon släppt mig på Rotvik och jag letar efter bilnyckelt lyser hela himlen upp och jag hör världens dunder. Jag blev livrädd och jag ville inte riktigt åka hem till ett tomt hus, så jag körde turbo hem till Simon och när vi kommit innanför dörren brakade allt loss. Det verkligen spöööregna och mullrade ett bra tag. Men vid halv 9 åkte jag hem och kollade på världens bästa Grey's!

Vi hörs sen!
Puss & Kram Malin

Härliga sol

Hejsan!
Vilket underbart väder det är idag! Jag trodde att det skulle regna idag eftersom mamma sa det igår, så jag tog på mig jeans och t-shirt. När jag sedan kom ut märkte jag att det var helt helt fel.. Men som tur var råkade jag ha en kjol i väskan så jag bytte om i bilen efter skolan. Och på tal om efter skolan så var jag och provade min balklänning igen och nu börjar det verkligen lika något :D Jag är jättenöjd med den! Så fin :) Efter att jag provat den mötte jag Madde och så gick vi och köpte en frappino, för den var så god i måndags, och så gick vi upp till Lejas och satte oss och prata med Frida och Amanda. Sedan åkte jag till torp en sväng för att fråga hur lång tid det kommer ta att göra min balfrisyr och lite sånt. Och på tal om bal, igår var jag och Olivia hemma hos hennes brors fru och gjorde en provsminkning på mig eftersom hon ska göra mitt smink på balen. Det blev helt super! Duktiga hon :)

Nu har jag precis vart ute och gått med min ipod och mina easytone. Känner mig inte så trött i hjärnan så jag ska nog plugga lite nu!

Vi hörs imorgon!
Puss & Kram Malin

Träningsmåndag

Hej på dej :)
Vilken dag det blev igår, helt knasig..
När jag vaknade gick jag och mamma ut och gick i våra easytone. Sedan var jag i skolan och efter det tog jag med mig Madde hem. Vi åt och satt i solstolarna på altanen. Vid 3 åkte vi in till stan igen. Vi köpte varsin frappino på expressohouse och gick upp till torget och träffa Frida en snabbis. Sedan åkte vi och träna. Det var jobbigt men gött. Sedan, när jag kom hem, ville Simon gå ut och gå, så jag fick ju offra mig och gå med.

Sen var vi på biljakt genom Uddevalla och så..

Ha det gött!
Puss & Kram Malin

Sol och byfjorden

God morgon!
Igår fick jag se när Madde provade sin superfina balklänning!! Gud va fin den var :D
Och något senare på dagen fick jag även se Frida när hon provade sin balklänning. Så himla fin! Nu vill jag att min ska vara klar..

Precis nu sitter jag och kollar ut över vattnet och då ser jag att byfjorden åker förbi, då är det sommar!

Hoppas du får en superhärlig dag i solen :)
Puss & Kram Malin

Min dag

God morgon!

Tänkte bara berätta om vad jag ska hitta på idag :D
Vaknade vid 10 och gick upp typ halv 11 och gick direkt in i duschen. Nu äter jag frukost och snart kommer Madde. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, bara att vi ska äta min goda ostpaj som jag gjorde igår. Vid halv 3 ska vi åka till stan och hämta hennes balklänning. Sedan ska jag träffa Frida en snabbis och kolla på hennes balklänning och klockan 17.00 ska jag och Madde träna. Ikväll ska jag nog hem till Simon och mysa med hans familj.

Hoppas du får en mysig fredag!
Puss & Kram Malin

Renovering

Nu har jag suttit i flera timmar och letat och klippt och klistrat för att få tag på en fin blogg :D
Jag lånade den från designbloggar.com, som har superfina bloggar :) Men jag har faktiskt gjort om lite själv också och jag är superstolt över resultatet!! :D

Puss & Kram

Flitig

Hejsan!

Gud va jag har jobbat med min historiafördjupning idag, först i 1 timma och 45 minuter i skolan och sen när jag kom hem har jag suttit och skrivit två sidor. Det känns skönt!

Elizabeth har sytt fast ett band på min studentklänning och det blev superbra, jag provade idag! Och så satte jag på mig studentmössan också, det känns verkligen att det inte är lång tid kvar nu..

Snart ska jag börja göra min supergoda ostpaj, har varit sugen på det hela dagen!

Vi hörs imorgon!
Puss & Kram Malin

Bättre sent än aldrig..

Hej! :)
Nu har jag tagit mig tiden att plocka ut några höjdpunkter från min familjs resa till Tyskland. Se och njut!
Sofie redo för dagens bravader
Sofie

Jag i bilen påväg till Hitlers "sommarstuga"

En väldigt liten del av den 4,5 km långa byggnaden Hitler byggde upp

Efter vi var i Prora åkte vi till en stad som låg väldigt nära, som hade väldigt många fina hus, de flesta var vita. Det var ganska kallt just den dagen eftersom det blåste och solen inte tittade fram förrän på eftermiddagen.

Detta är den fina bakgården till vårt hus där vi bodde i. Känns sådär när man bara kollar här.

Jag och Mamma i en stad nära Lübeck

Sofie!

Nu går det väldigt sakta så jag lägger upp de andra bilderna någon dag snart!
Ha det så bra!
Puss & Kram Malin

Sammanfattning

Hejsan! Förlåt för dåligt uppdaterande. Jag tänkte berätta lite vad jag gjort sedan i fredags.
I fredags var jag på begravning för min älskade farfar. Han blev nästan 90 år och har levt ett långt och lyckligt liv.
I lördags vaknade jag upp hos Frida klockan 6 och skulle vara på ica för att inventera klockan 7. Vi var klara vid 2 och då åkte jag hem och deppa. På kvällen körde Simon in mig till stan, utekväll var det som gällde då. Riktigt rolig kväll på Höga C!
I söndags var min farmor här och hälsade på lite, jag pluggade lite och sen kollade jag på desperate housewives resten av kvällen, för jag var fortfarande ledsen från begravningen.
Igår, måndag, vaknade jag sent, satt och prata med mamma i typ en timma, gjorde mig iordning och så och tog mig sedan till skolan. Efter skolan åkte jag och Madde till Elizabeth för att prova min balklänning och fixa lite på studentklänningen, det kommer bli toppen! Efter det gick vi till Lejas och åt mat och sedan världens godaste paj/bakelse/kaka. Efter det åkte vi och träna och sist men inte minst åkte vi och kolla på Saras slutproduktion i dans. Det var hur bra som helst! Varför går inte jag dans? :(

Idag ska jag städa, plugga och åka till frisören! Detta kommer också bli en kanondag! :)

Denna fina låten spelades på begravningen: Jag har hört om en stad ovan molnen- Carola
Puss & Kram Malin

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu