Jobb på midsommar

Hej! Förlåt för så himla dåligt uppdaterande!
På torsdagen jobbade jag, på midsommarafton jobbade jag, i lördags var jag i Lysekil och kolla på massa fina båtar med mamma och pappa, och i går var jag med Madde.

Idag har jag varit ute på ännu en joggingrunda. Jag kommer längre och längre för varje gång jag springer. När man märker det blir det roligare att springa. Jag har även gjort klart tackkorten som jag ska skicka ut till de som uppvaktade mig på min student. Jag blev ganska nöjd faktiskt :) Jag kan visa dig någon dag.

Imorgon ska jag jobba igen, så vänta inte på ett tidigt inlägg :)

Hoppas du har det bra i sommarsverige!
Puss Malin

Jogging

Hej!!
Va skönt det var att få hem min Simon igår :) Vi var inte tillsammans så mycket. Jag hämtade honom från Torp, åkte hem till honom och åt lite, sedan prata vi lite och sen somna han, så då åkte jag hem och pilla med en grej, jag ska vi sa dig när det är klart!
På kvällen kom han i alla fall igen och då bara vi gosa!

Snart ska jag ut på en joggingtur runt Sundsandvik tänkte jag. Efter det ska jag fortsätta med min grej och ikväll ska jag nog träffa Simon igen!


Bild på mig och Simon från förra sommaren

Puss Malin

Mary Kay

Igår kväll var vi på en Mary Kay-grej hos chefen! Det var jättemysigt och superhärligt för fötter och händer. Vi badade fotbad och åt massa jordgummar och frukt. Sedan smörjde vi in oss i massa olika produkter. Igår kväll när jag skulle sova, kände jag vekligen hur lena och härliga mina fötter var!
Jag blev störtkär i en produkt, men för att få just den men den lukten, fick man köpa en hel påse med tre grejer i. Och eftersom jag var så kär, var jag tvungen att köpa dem!

Mina älsklingar!

När jag har skrivit klart till dig ska jag gå och skrubba mina händer och sedan smörja in dem! Det har jag sett fram emot hela morgonen.

Idag har jag fixat iordning några kort i ramar jag ska ge bort. Och i eftermiddag kommer äntligen Simon och mina kompisar hem från Magaluf! Som jag har längtat..


Ha en toppendag!
Puss Malin

Ny vecka

Hej!
Hoppas du har en bra start på veckan! Det har jag. Jag har varit på torp med mamma och skrivit ut kort från studenten och balen, köpt papper så att jag kan göra "tackkort" till alla som kom på min student, handlat mat och lite andra grejer. Jag och mamma bjöd ner farmor på lunch, stuvade mackaroner och falukorv! Min nya favoriträtt. Jag körde nyss hem farmor och nu ska jag gå ner och städa mitt rum.. Jag tar för- och efterbilder så du får se skillnaden! Då kanske jag blir mer motiverad till att det ska bli bra.

Jag skrev ju som sagt ut bilder på torp, och tre av dem har jag redan satt in i ramar i mitt rum som man ser när man går i trappan!


Mina fina tavlor. Ramarna är köpta på Ikea.


Före-bilden på mitt rum! Hoppas jag hinner lägga in en bild på hur det blev redan idag! För imorgon kommer det vara lika stökigt igen :(

Ikväll ska jag till min chef i butiken på lite personalmys! Jag berättar imorgon vad vi gjorde, men det har med fötter att göra!

Puss Malin


Uppe med tuppen

Hej på dej!
Idag började jag jobba klockan halv 8, vilket betyder att jag fick gå upp halv sju. Egentligen skulle jag cyklat till jobbet, men det öste ju ner så jag fick ta en bil. På jobbet var allt bra :) Vi gjorde om lite i affären och så stog jag i kassan. Jag gillar mitt jobb :)

Nu ska jag vila mina fötter som håller på att avliva eftersom jag står upp typ 8 timmar i rad när jag jobbar. Jag tror jag ska gosa ner mig i sängen med en mysig flm.


Här kom en bild från en regnig student! 
Puss Malin

Lördag

God morgon!
Igår var det som sagt första dagen på mitt jobb i affären på campingen. Det var jätteroligt :) Jag hade saker att göra hela tiden och det var jätteroligt eftersom jag inte gjorde någonting när jag satt i vattenrutchen.. Jag börjar lära mig hur kassan fungerar, men det kommer nog ta ett litet tag till innan det sitter perfekt. Hoppas jag lär mig det snabbt bara, för dagen innan midsommar och på midsommarafton kommer det nog vara en del folk, och då jobbar jag. Men jag tror att det kommer gå superbra!

Snart ska jag åka hem till min kompis Frida och hitta på nått kul.

Vi hörs imorgon!
Puss!

Min vecka

Hej! Förlåt för så himla dålig uppdatering den senaste veckan, men jag har verkligen haft fullt upp..
I fredags var det Smögen för alla studenter, det var en jättekul kväll! Vi åkte limo till Kungshamn där vi hoppa på en Princess 52 fot för att åka med den till Smögen. Det var gryymt!
I lördags var jag död, eftersom vi kom hem från S vid halv 5..
Söndagen var jag på torp med Simon, och umgicks med honom eftersom han skulle åka till Magaluf på tisdagen.
I måndags var jag och Mamma i en affär och handla massa mysig saker, bla. en "pippi-tröja". Eller jag köpte 2. På kvällen åkte jag med min faster till Stockholm, en riktig spontanresa! Vi skulle sitta barnvakt åt mitt underbara kusinbarn Elliot.

Min två pippi-tröjor

Outfit till Stockholm
Tisdagen bestod av ett långt besök på Skansen. Elliot var så söt när han sprang runt bland alla djuren. Puss på honom! På kvällen åt vi jordgubbar med grädde och socker.

Elliot på Skansen
På onsdagen åkte vi tåg till Uppsala, där min kusin Marcus bor. Han bor i världens finaste lägenhet!! Och gud vilken mysig stad Uppsala var! Jättefint!

Fin park i Uppsala
I torsdags, alltså igår, fyllde Elliot 2 år. Vi lämnade honom på dagis och tog pendeltåget in till stan och gick och shoppa lite i affärer. Klockan 11 gick mitt tåg hem. Ett dubbeldäckar-tåg! Superhäftigt!

Födelsedagsbarnet

Fick med mig detta hem från Stockholm

På eftermiddagen hälsade jag och pappa på farmor som inte mådde så bra.. Och på kvällen kom mamma och pappas kompisar hit på mat. Smarrit!
Idag har jag tagit lång sovmorgon! Klockan 2 ska jag jobba första gången i affären. Önska mig lycka till!
Puss Malin

STUDENTEN


Landbadet

Underbar kväll igår!
   

Puss Malin

Skeppsviken & Landbadet

Igår kväll inledde vi studentveckan med fest på Skeppsviken! Underbar kväll. Ikväll blir det landbadet. Hoppas det blir lika trevligt som igår! Idag ska jag ta med min kamera så du får se lite imorgon.

Puss Malin

hard work, work

Hej! I fredags var jag ju ute som jag skrev i förra inlägget. Kvällen blev riktigt rolig! Jag var överallt och ingenstans. Det var en riktigt bra kväll!
I går var jag ledig. Jag spenderade största delen av dagen med Simon. Vi bara tog det lugnt och sola och på kvällen grillade vi med Simons familj. Och lite senare på kvällen åkte jag hem till Madde och hängde där en stund och körde sedan ner Sara och Madde till stan. Sedan åkte jag hem och la mig.

Idag har jag jobbat på Hafsten. Massor med söta barn har åkt vattenrutchen idag. Och man säger ju inte nej till att få betalt för att sitta och sola och kolla på barnen så att de inte åker på varandra. Nu kollar jag på grey's som jag missade i onsdags.

Ikväll blir det grill med brudarna! :D
Puss Malin !


Fortsättning

Nu har jag kommit hem från jobbet, så nu fortsätter jag berätta om igår.
  
Efter att vi hade planterat åt vi lunch och sedan åkte jag till torp med Simon och hans lillebror för att kolla på ingen mindre än sean banan. Han var väll sådär.. Eller nej, han sög.
Sedan åkte jag hem och planerade min student med mamma. Sedan kom Madde och då satt vi ute och tjöta lite, och sen gick vi in och prata och kolla på bilder.

och tog en och annan på oss själva.

Vid sex åkte Madde hem och Simon kom vid sju för grillning med min familj. Det blev riktigt gott kött!


Efter grillningen åkte jag och Simon hem till honom och var lite med hans familj och sen åkte vi hem till mig igen och gick och la oss.

Det var nog allt för denna gången. Vi hörs imorgon, men hoppas som sagt att vi ses ikväll!
Puss Malin

Gårdagen

Hej!
Igår hade jag för mig så mycket att jag inte hade tid att blogga. Efter bion i onsdags gick jag och Madde ut till höga C och tog några drinkar (inte alkohol för min del), sedan åkte jag hem till Simon. Igår vaknade jag av att massa barn hoppade på taket över mig.. Jag som älskar att vakna av telefoner och ljud. Som tur var va klockan nästan 10, så jag hade fått sova ut lite i alla fall. Vi åt frukost och jag åkte hem. Hemma planterade jag och Mamma fina blommor som vi köpte i onsdags. Det var jättekul och jag var en naturbegåvning på att plantera blommor.
 

Nu ringde min chef och fråga om jag kan jobba så jag fortsätter berätta om min dag lite senare :D

Hoppas vi ses ute ikväll!
puss Malin

Bio och glass i parken

ååh vilken bra dag det är idag! I morse vaknade jag jättetidigt av att Simon inte kunde somna om, (inte så bra) men sen gick han och satte sig i soffan och då somnade jag om (superbra) till klockan tio ungefär. Sedan gjorde jag mig iordning och åkte in till stan så jag var där klockan 12. Då träffade jag Madde för en fika. Egenligen skulle Sara och Olivia också varit med men de fick förhinder. Vi satte oss i parken och myste. Sedan gick vi runt i affärer. Jag köpte ett läppglans som luktar polkagris och ett superskönt linne på veromoda.



Sedan åkte jag hem och då hade desperate housewives och lite annat kommit på posten.



Nu ska jag in till stan och hjälpa mamma att köpa blommor till våra krukor här ute :) Sedan ska jag hem och vänta på att jag ska in till stan för tredje gången då jag ska in och gå på bio. Baksmällan del 2 ska jag se med Frida, Sara och Madde. Sedan ska jag hem och förhoppningsvis ska jag inte in till stan imorgon.

Pussar Malin


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu