Smögen Grebbetad

hej! igår stog jobb på schemat. Jag gick upp vid halv 7, gjorde frukost och gjorde mig iordning för jobb. Vid 10-tiden kände jag mig lite konstig, typ ont i huvudet, hungrig och svimfärdig.. Allt på samma gång. Vid 12 kunde jag knappt stå upp eftersom jag mpdde så fruktansvärt illa, så jag fick ringa mamma så fick hon komma och hämta mig. Jag sov sedan i över två timmar. Efter det mådde jag som tur var bättre, och idag mår jag jättebra.
Idag ska jag, Simon, mamma och pappa åka på en liten utflykt till Smögen eller Grebbestad. Ska försöka ta lite bilder så du får se.
Ha det så bra!
puss Malin

Mys i sängen

Heej!
Nu sitter jag i simons rum och hör att lilla Benjamin smyger ner för trappan.. Och nu gömmer han sig också. han är fortfarande lite rädd för mig, efter 2,5 år.. Han är söt ändå!

Igår kväll var jag hemma hos Simon och grilla. Simons två kompisar kom och var med. VI satt uppe till 1 på natten och prata :)

( Nu kom Siv också ner och gosar med oss i sängen )

Idag har jag varit i Hällevikstrand eller vad det heter, och hämtat Simons båt. Mysig liten roadtrip!

Under dagen ska jag skicka in alla papper till STS så att det är klart och dom får det så snart som möjligt :)

Nu ska jag rätta Benjamin från att Siv äter upp honom... Eller rädda Siv från att bli gosad till döds..

Puss Malin

Herre gud

Alltså, herre gud! Vad är det som händer med vår värld??

Först det med Norge, är inte det bara helt sjukt?? Jag kan verkligen inte fatta..
Sen att min bästa kompis har blivit rånad på sitt jobb med pistol och grejer!!!
Och Amy Winehouse är död???

Vart ska det här sluta??

Fortsättning

Jag fortsätter väll berätta om mitt liv från det sista inlägget jag gjorde, förra fredagen alltså.
I lördags åkte jag och Simon till Lysekil och gick runt och åt glass och köpte jättegoda mackor i hamnen. På kvällen kom Frida och Oskar och vi grilla och kolla på film. Men eftersom Oskar hade köpt Sims 3 ville han väldigt gärna åka hem..

Söndagen jobbade jag, samma på måndagen.. Men på måndagen efter jobbet åkte jag in till stan på en hälsoundersökning inför England.
I tisdags var jag ledig!!! Då var jag med Madde några timmar, sedan grejade jag med England-papper och så. Och jag följde med Simon till en liten "by" på Orust där vi sjösatte en skoter och hyrde ut den. På kvällen gick jag upp till Elliot som var på besök.

Onsdagen bestod av jobb och det gjorde även torsdagen. I torsdags var det dock väldigt bra väder, så innan jag åkte tilll jobbet var jag och pappa nere vid bryggan och bada lite.

Igår jobbade jag och på kvällen kom Madde och Sara och vi bara myste och kolla i gamla skolkataloger och kolla på film.

Idag är jag ledig så jag har varit med Simon. Jag håller på att få klart alla papper för England. I morgon ska jag skicka in allt och sen är det bara att vänta på en familj!!! :D

Imorgon ska jag till Karlstad för att hälsa på min syster. Och nästa vecka bjuder på jobb, jobb, jobb och konserter!!


Glass i Lysekil

Simon

Fina Lysekil

Simons söta kattunge!!

Vi grillade hamburgare på kvällen

Jag gjorde en liten "spa-behandling" på mina fötter eftersom jag har så ont i dem när jag jobbar.

Jag använde världens bästa märke, Mary Kay, och satt och lyssna på mysig musik ute på altanen.

Min egna kvällsmat som jag har gjort aldeles själv!!! Ni ser att jag kan!? Jag har även lärt mig att koka gröt själv!

I onsdagskväll tänkte jag och Simon åka ut med hans båt och fiska..

.. men motorn krångla, så vi kom aldrig iväg :( Men jag var glad ändå :)

Idag är det tråkväder, så jag sitter inne vid datorn och ska precis lägga över bilder och filmer på min nya hårddisk

Den är så himla söt!! Det är små små hjärtan på den. Och det är denna jag ska ta med mig till England.

Nu var det slut på bilder :)
Ha det så himla bra allihopa!
Puss Malin

Sommar

Jag har tydligen slutat blogga.. Antingen på grund av tidsbrist eller brist på intresse, det kan tyvärr inte jag svara på. Men min sommar har artat sig väldigt bra! Först var det ju studenten som var den bästa tiden i mitt liv. Några dagar efter det var det dags att packa väskorna och ge sig av till Spanien och Magaluf. En underbar vecka hade jag där tillsammans med Sara, med fler,a och den var fullspäckad av sol, bad, god mat och party!

Helgen efter hemkomsten var det midsommarfirande på schemat då jag träffade massor av trevligt folk! Sedan var det dags att börja jobba på Lejas Café. Sedan dess har jag jobbat ungefär 5 dagar i veckan, vilket jag tycker är väldigt kul och jag trivs jättebra! :)

Denna veckan blir det jobb fram till fredag och sen får jag väl se vad jag hittar på till helgen!

Puss & Kram / Madde

semester?

Oj då.. det verkar som om jag har tagit lite semester från bloggen.. hihi :) Jag skrev ett inlägg för några dagarsedan, men det tycks inte ha kommit upp "/ Men, men, nu skriver jag i alla fall och vi får hoppas att det kommer upp :)
I lördags var jag och simon och hälsa på Oskar och Frida i O:s nya lägenhet. Vi åt thai och hyrde en film :) i söndags jobbade jag, måndag jobb, tisdag jobb och nattvisningen av sista Harry Potter filmen :) 3D och allt. Jag tyckte den var jättebra.
I onsdags var jag'Frida, mamma och Eva-Karin på Ikea och sedan Liseberg :) jag vann förstapris på bilar :D weiii!
Torsdagen var det jobb och min arbetskompis följde med mig hem en sväng.
Idag har jag och mamma varit på torp, jag kom hem med 2 linnen, en skjorta, en tjocktröja, en trekvartströja och ett par jeans! Jag är nöjd. Jag har även haft en intervju för au pair- jobbet jag ska på i höst och vår. Intervjun gick bra, jag klarade det, så nu är jag godkänd. Bara massa papper som ska in :) Papprena har jag hållt på med idag och ska fortsätta hela helgen.
Ikväll ska jag, mamma, pappa och Simon över till våra grannar och äta nybakt bröd och bara mysa. imorgon är det Simon-dag, eftersom jag aldrig träffar min lilla pojkvänn längre... :) på söndag blir det jobb som vanligt :)
ha det jättebra!
puss Malin

Mysdagar

Hej!
Min gamla barndomskompis Julia och hennes kompis Frida följde med mig och Frida till Rörbäck och bada igår. Jag badade riktigt läge för att vara första gången, och för att vara mig.. Det var en mysig roadtrip dit :)

Vid 17 träffade jag Olivia på stan och vi gick till Lejas och åt glass. Sedan gick vi runt på stan och vid 19 köpte vi med oss pizza siom vi åt på Skeppsviken. Det blev jag, Olivia, Frida, Oskar en snabbis och Madde.

Snart kommer Olivia, och ikväll ska vi grilla med min familj och sedan gå på bio :) Även denna dagen blir en mysdag!

Puss Malin

Sol sol sol

Igår kväll hade jag, sofie och mamma en myskväll efter att vi hade varit hos farmor. Vi satt och spela kort jättelänge! Det var så mysigt :) Vid 23-tiden gick jag, Sofie och Carl ut på en promenad. Det var så varmt att man inte behövde ha någon jacka och kunde gå i kortbyxor :)

Dagen bjuder på sol och jag ska snart gå ut och lägga mig på altanen och invänta lilla Frida som kommer lite senare idag. Vi ska åka till Rörbäck och bada vid hennes gamla sommarstuga :) Jag ska försöka få med Sofie ut på sjön också så vi kan grilla eller göra nått mysigt :)

Ha en kanondag!!
Puss Malin

Tisdag

Härliga tisdag!! Dagen började sent för min del, tog sovmorgon till halv 11, med en härligt lång dusch. Vid 1 åkte jag, Sofie och Carl in till stan för att äta lunch på Lejas. Där träffade jag Madde, som jobba, och Frida som var där med sin kompis och hennes syster. Sofie och Carl åkte iväg till någon kompis och jag gick ut och satte mig med Frida.

Jag har köpt sminkborttagningsmedel för ögonen idag, Mary Kay!!! Gud vad jag älskar det märket! Alla borde prova! Jag tar en bild och lägger upp någon dag.

Min och Fridas sms-konversation:
Malin: Heej! Jag är i stan, har du lust att komma ner?
Frida: Haha jag är i stan, på lejas, ska fika med Janina! Eller hon och Kim ska fika och jag ska äta!
Malin: Men jag är ju på lejas!!


Nu ska jag iväg till Högås kyrka för urnsättning av farfar.. <3

Hoppas du har världens bästa tisdag!
Puss & Kram Malin

Min vecka

Hejj!

Lördag: Jobb och på kvällen var det FEST!! Grymt lyckad!
Söndag: Jobb och mys med Simon på min brygga :)
Måndag: Jobb
Tisdag, onsdag, torsdag, fredag: LEDIG!!!

Puss Malin


Skeppsviken och nattsudd

Hej!
I onsdags var jag och Olivia på ännu ett mary Kay möte hos Tina, min chef. Denna gången provade vi på ansiktsprodukter och jag blev kär i nästan allt, men jag kunde hejda mig denna gången så jag kom bara hem med provgrejer. När vi var klara där åkte vi till svenskholmen och åt nachos och Olivia tog en öl. Sedan strosade vi bara runt på strandpromenaden.



Igår kom Olivia hem till mig och vi låg ute på altanen nästan hela dagen. Det är så det ska va på sommaren! På eftermiddagen/kvällen åkte vi in till ett regnigt Uddevalla för att gå på nattsudd. Vi käka först panini på Lejas och sedan tog vi en öl/cider på Rådhuset. Väldigt mysigt! Jag kom hem med en body lotion och en halsduk.


Bilderna är lånade från http://oliviafrank.blogg.se/
Idag ska jag jobba, hoppas det blir mycket att göra!
Ha det så bra! Puss Malin

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu