Snöflingor


Här är snöflingorna från igår.

Idag har jag varit ledig. Det betyder att jag sov till halv 10, låg kvar i sängen till halv 11, åt frukost segt, gick och la mig igen, duscha och städa lite och tog tåget till London vid 2. Det är såå skönt att vara ledig för då får man göra allt i sin takt och framförallt sova!! :D
Jag åkte till Covent Garden och kolla lite. Hade tänkt köpa en julklapp till en person men det ståndet var inte kvar :( Jag tror det bara är där på helgerna tyvärr. Jag blev lite depp så jag åkte till Oxfordstreet istället. Där kollade jag runt i lite affärer. Köpte lite julkort och en cupcake. Jag skyndade mig så jag inte skulle behöva åka hem när alla slutar vid 5-6 (eftersom jag råkade svimma sist gång då det var så varmt och trångt på tunnelbanan) och det gick bra.
Hemma har jag inte gjort så mycket. Suttit vid datorn, värmt thaisoppan och ris som jag åt igår, suttit vid datan, fixat lite i rummet och kollat på tv. En väldigt skön onsdag med andra ord. Imorgon väntas första avsnittet av mysteriet på greveholm och första luckan på min chokladkalender jag fick av N :D



God natt
Malin

Långpromenad och kall oboy

Hej!

Konstigt nog är det några få läsare här varje dag. Lite konstigt eftersom varken jag eller Madde har bloggat på några månader, men samtidigt blir man ju glad!

Jag trivs bra i England. Min familj är jättesnälla mot mig och barnen är super. På söndagar när jag är ledig åker jag in till London och kollar runt, bilder finns på www.mallatrallalondon.blogg.se, träffar nya snälla kompisar och bara myser. På min andra lediga dag, onsdag, brukar jag också åka in till London. Det ska jag göra imorgon hade jag tänkt.

Idag har jag varit duktig och gått ut på en promenad med min tyska kompis Pia. Vi gick hela vägen till Barnet (den närmsta staden från mitt hus) och där kollade vi i affärer och strosa runt. När vi kände oss nöjda gick vi hem till Pia och drack kall oboy som hennes mamma hade skickat till henne. MUMS!!! Här är varm choklad inte lika sött och gott som i Sverige. Jag saknar verkligen kall oboy!

På kvällen har jag och tjejerna gjort snöflingor och hängt upp i fönstret. Jag kan nog ta kort på det imorgon och visa. Jag har även ätit en thaisoppa som N har gjort, väldigt god men stark som bara tusan. Jag sparade lite till imorgon så jag slipper laga mat själv.

En annan sak att berätta är att min Simon ska komma och hälsa på mig. Han kommer den 9 och åker den 11. Idag har jag bokat hotellrum på Hilton hotell i Kensington (vid Notting Hill), ser verkligen fram emot att träffa Simon och att sova på hotell! När han har åkt hem är det bara 1,5 vecka kvar tills jag kommer hem till Sverige. Längtar!



Imorgon tänkte jag ta några bilder på hur det ser ut i huset och lägga in på www.mallatrallalondon.blogg.se, hoppas du går in där och kollar!

Vad tycker du om våran nya juliga design?

Kram Malin

Annan blogg

Jag lägger in bilder från min englandsvistelse på www.mallatrallalondon.blogg.se

Kramar Malin


London

Hej! Ja, nu var det ett tag sen jag skrev.. Kan väll skylla på att jag har jobbat och tränat ganska mycket i höst. Om jag nu måste skylla på någonting..

I måndags flyttade jag i alla fall till London till en familj. Jag ska vara au pair i ca 6 månader om allt går som jag hoppas. Familjen bor i ett jättestort hus, 6 sovrum, 4 badrum, 2 vardagsrum och ett jättestort och härligt kök. I mitt rum har jag en heltäckningsmatta (jättemysigt), säng, braskamin, fåtölj, byrå och en garderob. Jag tänkte göra det lite mer hemtrevligt någon dag med att köpa värmeljus. Jag trivs super i mitt rum. Min toalett ska vi ju inte ens prata om.. Jag har ett stort hörnbadar, jättesnyggt handfat och en toalett. Jag älskar det!

De första dagarna har jag mest kollat hur deras vardag fungerar och N (mamman) har visat mig hur man använder olika saker och vi har gått igenom mitt schema. Barnen M och A är jättemysiga och supersnälla :D Jag tror inte man kan få så mycket bättre barn. Hoppas det inte är tillfälligt bara..

Idag väckte jag barnen själv, såg till så att de tog på sig sina kläder, bädda sängarna, borsta håret och borsta tängderna.. Sedan fixade jag lite i huset och på kvällen när de kom hem igen spelade vi något spel och lekte Hide and seak with catch. Efter middagen kollade vi på M:s favoritfilm Annie. Den var faktiskt lite mysig trots att den var jättegammal. När den var slut badade jag dom och sedan gick vi ner och måla.

Nu ligger jag i min säng och kollar på När Karusellerna Sover. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda!

Ha det toppen! Kram Malin

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu